Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι ειδήσεις που βγήκαν από το δείπνο Βασιλακόπουλου με προέδρους των ενώσεων!!! (ποιοι έλειπαν, οι κινήσεις στην Θεσσαλονίκη...)

Την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ανηφόρισε στο Λευκό τον Πύργο...
για να συναντηθεί με τους προέδρους των ενώσεων από το Βόλο και πάνω. Ο λόγος; Οι απόψεις των παραγόντων του μπάσκετ για τα επακολούθησαν του κορονοϊού. 


Μπήκαν οι απουσίες...

Ποιοι απουσίαζαν; Ο πρόεδρος της Θεσσαλίας, Δημήτρης Ντούγκος, ο πρόεδρος της Κοζάνης, Λάζαρος Σαββίδης (και ουχί Βορεάδης όπως γράφτηκε αρχικά) και ο της Χαλκιδικής, Θανάσης Μάντσιος. 3 πρόεδροι δεν προσήλθαν, αφού ο δεύτερος είχε οικογενειακό πρόβλημα και ο τρίτος υγείας. 


Ενισχύεται η Θεσσαλονίκη στις εκλογές

Ο Σάββας Λόρτος μίλησε για όλα τα θέματα που ταλαιπωρούν την ένωσή του και απέσπασε το "ΟΚ" στην ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση Θεσσαλονικών στις εκλογές της ΕΟΚ. Ίσος αριθμός μ' αυτόν της Αθήνας θα κατέλθει στις εκλογές από τη συμπρωτεύουσα. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ 


Ας έρθουν για ένα ακόμα έλεγχο...

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος φέρεται να μίλησε και για τον έλεγχο στα οικονομικά. "Όλοι μιλούν για τα οικονομικά της ΕΟΚ", είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας: "Τρεις έλεγχοι έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ΕΟΚ και δεν έχει βρεθεί το παραμικρό. Ας έρθουν και για το επόμενο... Ξέρουμε τι συμβαίνει..."

Για τις εκλογές φέρεται να είπε ότι "εμείς περιμένουμε τις διαδικασίες και τις ... νέες εφευρέσεις. "Να δούμε τι άλλο θα σκεφθούν να συμπεριλάβουν στον αθλητικό νόμο, ώστε να επηρεάσουν ακόμα περισσότερο τις εκλογές. Αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και συσπειρωμένοι. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων που θα καμφθούν από τις πιέσεις ή θα προβούν σε διοικητικά και όχι μόνο ανταλλάγματα, οι υπόλοιποι είμαστε "μπαρουτοκαπνισμένοι" και πανέτοιμοι..."   
Οι ειδήσεις που βγήκαν από το δείπνο Βασιλακόπουλου με προέδρους των ενώσεων!!! (ποιοι έλειπαν, οι κινήσεις στην Θεσσαλονίκη...) Reviewed by THE REFEREES on 10:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.