Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πίσω από την ΟΔΚΕ στοιχίζονται οι σύνδεσμοι διαιτητών στην υπόθεση Πηλοϊδη!!! (πρόβλημα νομιμότητας και ηθικής..)

Ο ένας μετά τον άλλο σύνδεσμο στοιχίζονται πίσω από την ΟΔΚΕ στην υπόθεση Πηλοϊδη στο ΑΣΕΑΔ...
και θεωρούν ότι οι παράλληλες ενασχολήσεις του σε ΕΣΚΑΝΑ και διαιτησία είναι διάτρητες σε θέματα ηθικής και νομιμότητας.

Επηρεάζουν οι ομάδες τους διαιτητές

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σύνδεσμοι εντοπίζουν σοβαρά και κρίσιμα προβλήματα στην υπόθεση, με συνέπεια οι υπάλληλοι των ενώσεων και κατ' επέκταση τα διοικητικά συμβούλια των ομάδων θα εισχωρήσουν στον τομέα της διαιτησίας, ώστε να επηρεάσουν τα μέλη της!!!

Άλωση του διαιτητικού χώρου

Οι υπάλληλοι των ενώσεων θα αυτο-αποκαλούνται εκ των έσω ως "υπεύθυνοι διαιτησίας" και με το πρόσχημα αυτό, οι ομάδες θα αλώσουν τον διαιτητικό χώρο!!! Διότι, η ένωση αποτελείται από τις ομάδες κάθε περιοχής!!!

Έρμαια των διοικούντων οι διαιτητές 

Όλοι οι σύνδεσμοι έχουν καταλάβει ότι ο Πηλοϊδης, έχοντας την ιδιότητα του διαιτητή, προσπαθεί να επιβάλλει άλλα ήθη και έθιμα στο μπάσκετ, με τους διαιτητες να μετατρέπονται σε έρμαια των διοικούντων!!! Θα αποτελέσουν βορά στα δόντια των προέδρων και των παραγόντων!!!

Περιμένουν τους μάρτυρες υπεράσπισης του Πηλοϊδη

Η κινητοποίηση στην ΟΔΚΕ είναι άνευ προηγουμένου και μην εκπλαγείτε (πρώην) συνάδελφοι του Τάσου Πηλοϊδη να στραφούν δημοσίως εναντίον του. Αφού πρώτα βέβαια, το έκανε ο ίδιος μέσω της προσφυγής του στο ΑΣΕΑΔ!!! Άπαντες αναμένουν και τους μάρτυρες υπεράσπισης του υπαλλήλου της ΕΣΚΑΝΑ και ευελπιστούν ότι δεν θα είναι διαιτητές αυτοί που θα στραφούν κατά της ομοσπονδίας...

Μπάμπης Καραμανλής

Πίσω από την ΟΔΚΕ στοιχίζονται οι σύνδεσμοι διαιτητών στην υπόθεση Πηλοϊδη!!! (πρόβλημα νομιμότητας και ηθικής..) Reviewed by THE REFEREES on 1:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.