Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ!!! Εκτός διαιτησίας επ' αόριστον ο Τάσος Πηλοϊδης!!! (η διαγραφή του από τα μητρώα του ΣΥΔΚΝΑ...)

Πρόκειται για μια απόφαση που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι...
Όπως οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν αναφέρει "ή παπάς - παπάς ή ζευγάς - ζευγάς". Και τα δύο είναι ασυμβίβαστο...

Η σπουδαία απόφαση του ΣΥΔΚΝΑ

Η διοίκηση του συνδέσμου νότιας Αττικής έλαβε μια σπουδαία απόφαση, θέτοντας εκτός διαιτησίας τον Τάσο Πηλοϊδη, ο οποίος είναι παράλληλα υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ, υπεύθυνος διαιτησίας στην ένωση, παρατηρητής στην Α1 και διαιτητής στα τοπικά πρωταθλήματα. 

Δεν μπορεί να κάνει δήλωση μη ενεργείας

Ο ΣΥΔΚΝΑ ξεκαθάρισε στον πρώην διεθνή ρεφ ότι έως ότου αμείβεται ως υπάλληλος από την ΕΣΚΑΝΑ, άρα τα σωματεία της νότιας Αττικής, δεν έχει δικαίωμα να έχει την ιδιότητα του διαιτητή, άρα δεν μπορεί να κάνει δήλωση μη ενεργείας. Αλλά ακόμα κι αν παραιτηθεί ή απολυθεί από την ΕΣΚΑΝΑ για να επιστρέψει στη διαιτησία πρέπει να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απαγορεύεται να μπει στην ΚΕΔ

Η απόφαση του δου σου είναι ιστορική και σίγουρα, δύσκολη για έναν διαιτητή που ναι μεν πρόσφερε στη διαιτησία, αλλά δεν προστάτευσε τον εαυτό του καταφεύγοντας σε ενέργειες που του προκαλούν μεγάλη ζημιά. 

Διότι αν, λέμε αν, βρεθεί στην ΕΟΚ πρόεδρος της αρεσκείας του και τον ορίσει για την ΚΕΔ, δεν θα έχει το δικαίωμα να το πράξει!!! Εκτός κι αν γίνει παράβαση και παρθεί μια παράτυπη απόφαση!!! 


Συμπερασματικά, ο Τασος Πηλοϊδης διαγράφεται από τα μητρώα του ΣΥΔΚΝΑ και μόνο αν λυθεί η συνεργασία με τον ΣΥΔΚΝΑ και περάσουν αρκετοί μήνες θα έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στη διαιτησία. Το ΔΣ έπραξε το αυτονόητο και πήρε μια απόφαση 100% νόμιμη και απολύτως σωστή και δίκαιη.   
ΣΟΚ!!! Εκτός διαιτησίας επ' αόριστον ο Τάσος Πηλοϊδης!!! (η διαγραφή του από τα μητρώα του ΣΥΔΚΝΑ...) Reviewed by THE REFEREES on 7:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.