Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Μετωπική" για τις εκλογές της ΕΟΚ!!! Τα "καρφιά" σημαντικού παράγοντα κατά Φασούλα...

Η προεκλογική περίοδο δεν έχει ξεκινήσει καν κι όμως τα πράγματα έχουν γίνει άνω - κάτω!!! 
Παρ' ότι κανείς γνωρίζει, πλην του Αυγενάκη, πότε θα γίνουν εκλογές, έχουν συγκεντρωθεί τα πρώτα σύννεφα πάνω από το μπάσκετ...


Τσάπας: "Υποψήφιοι διατηρούν κωλύματα" 

Ο Βαγγέλης Τσάπας σε συνέντευξή του στο Basketa ρίχνει "πυρά" στον Παναγιώτη Φασούλα, για τον οποίο - μεταξύ άλλων -αναφέρει ότι έχει κωλύματα για να κατέβει στις εκλογές. 


"Εχουμε δει πολλούς ανθρώπους να εκφράζουν την επιθυμία τους να αναλάβουν τις τύχες της ΕΟΚ, έχουμε πληροφορηθεί και ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιοι θα έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι αφού υπάρχουν διάφορα κωλύματα", είπε ο επιχειρηματίας και συνέχισε: 



"Δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος. Μέχρι τώρα, θεωρώ τον κύριο Λιόλιο μια πολύ υγιή πρόταση. Είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζω καλά, έχει διάθεση και όραμα και πιστεύω ότι αν τον στηρίξουν όλες οι δυνάμεις που θεωρητικά αγαπάνε το μπάσκετ, έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει".


Φσούλας: "Οι παίκτες θα κατέβουν στις εκλογές ό,τι και να γίνει"

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Φασούλας δεν αναφέρεται μέχρι στιγμής στο προσωπικό κώλυμα, δηλαδή στο γεγονός ότι είναι έμμισθος υπάλληλος της ΕΟΚ και αρκείται να μιλάει για απαγορεύσεις γενικώς και αορίστως. Τονίζοντας, δε, ότι οι παίκτες θα κατέβουν στις εκλογές ό,τι και να γίνει... 

"Σε όλες τις ομοσπονδίες δεν μπορούν να συμμετέχουν οι αθλητές, γιατί ασχολήθηκαν με το άθλημά τους", είπε στο sdna: "Υπήρχαν διάφορες απαγορεύσεις. Γίνεται μια προσπάθεια να αποκλείσουν τους αθλητές, αλλά δεν θα ευοδωθεί". 


Μόνο που ξεχνάει ότι ο ίδιος είναι υπάλληλος της ΕΟΚ και αμοίβειται αδρά χωρίς να προσφέρει καθημερινές υπηρεσέις και οι παίκτες διατηρούν πρακτορείο ΟΠΑΠ, κάτι που είναι ασυμβίβαστο εντός του αθλητικού νόμου.  

"Μετωπική" για τις εκλογές της ΕΟΚ!!! Τα "καρφιά" σημαντικού παράγοντα κατά Φασούλα... Reviewed by THE REFEREES on 7:15 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.