Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εκτός εκλογών της ΕΟΚ τίθεται ο Παναγιώτης Φασούλας!!! (θα υπάρχει συνεργασία με υποψήφιο πρόεδρο;)

Εκτός ψηφοδελτίου θα μείνει ο Παναγιώτης Φασούλας, όπως και αθλητές που έχουν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, για τις εκλογές της ΕΟΚ, ο οποίος όμως βάζει πλώρη για τη θέση του γενικού διευθυντή της ομοσπονδίας!!!



Ξεκινάει η συζήτηση για τον αθλητικό νόμο

Η iefimerida που διατηρεί άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση αναφέρει ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη) θα γίνει η συνάντηση της ομάδας εργασίας υφυπουργείου Αθλητισμού-Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με αντικείμενο τις διατάξεις του υπό κατάρτιση αθλητικού νομοσχεδίου. 


Εκεί θα τεθούν θέματα οπως ο χρόνος διεξαγωγής των προσεχών αρχαιρεσιών, τις εκλογικές διαδικασίες και ποια σωματεία θα έχουν δικαίωμα ψήφου.

Καμία πρόθεση ισοπέδωσης!!!

Όπως αποκαλύπτει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, θα επανεξεταστούν κάποια από τα κωλύματα του αθλητικού νόμου για υποψηφίους των διοικήσεων των ομοσπονδιών. Είναι δεδομένη και εκπεφρασμένη η επιθυμία του υφυπουργείου Αθλητισμού να εμπλακούν παλιοί πρωταθλητές στα διοικητικά δρώμενα, όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν διαφαίνεται καμία πρόθεση "ισοπέδωσης".


Η λέξη "ισοπέδωση" έχει συνδυαστει με τους περισσότερυς με το θέμα συμμετοχής στις εκλογές του Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος είναι έμμισθος υπάλληλος της ΕΟΚ και θα κάνει προσπάθεια να μετακινηθεί από τη θεση του συμβούλου σ' αυτή του διευθυντη... Με τις κατάλληλες συμμαχίες...

Εκτός εκλογών της ΕΟΚ τίθεται ο Παναγιώτης Φασούλας!!! (θα υπάρχει συνεργασία με υποψήφιο πρόεδρο;) Reviewed by THE REFEREES on 3:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.