Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιστρέφει: Οι κινήσεις, τα κωλύματα, η εισβολή διαιτητών στις εκλογές της ΕΟΚ!!! (όλα όσα δεν ξέρετε...)

Μπορεί ο Λευτέρης Αυγενάκης να μην προλάβει, όπως φαίνεται, να χαρεί το νομοσχέδιο του ως υφυπουργός Αθλητισμού, ωστόσο, τα αίματα έχουν ανάψει...


Τειχών

Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιστρέφει ...βλαδίμηρος για να σας μιλήσει για τις πρόωρες κινήσεις που γίνονται εντός των μπάσκετικών τειχών. Πάμε από το τέλος προς την αρχή...


Κωλύματα

Ο Παναγιώτης Φασούλας, όπως ρητώς και κατηγορηματικώς αναφέρουν οι πληροφοριοδότες μου εντός Νέας Δημοκρατίας, βρίσκεται σε δεινή θέση μιας και δεν καταφέρνει να άρει τα κωλύματα. Τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.


Σταθμά

Οι υποστηρικτές του έχουν σταματήσει να πιέζουν μπρος στην επιμονή του Λευτέρη Αυγενάκη να ισχύσουν. Ο τελευταίος "πάλεψε" για να οριστούν κωλύματα εντός κόμματος ως γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κα τώρα θα τα καταργήσει; Θα έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά;


Καταργήσει

Μέχρι στιγμής ο Παναγιώτης Φασούλας δεν κατεβαίνει στις εκλογές!!! Εκτός κι αν φύγει ο Αυγενάκης από υφυπουργός και ο επόμενος δεν καταργήσει τα κωλύματα...


Καλάθι

Γι' αυτό και ο Φασούλας κρατάει μικρό καλάθι. Όταν βρέθηκε με 2-3 ομάδες προς τη βόρεια Ελλάδα και οι παράγοντες του ζήτησαν να μιλήσει για την επόμενη μέρα (sic), αυτός τους είπε: "Τι να σας πω τώρα; Να τελειώσει το θέμα των κωλυμάτων και θα τα πούμε..."


Αραχνη

Ξέρει η "αράχνη" το μπρα ντε φερ που γίνεται ένθεν κακείθεν για τα κωλύματα και περιμένει. Απλλα παρουσιάστηκε για να μην του πουν ότι είναι απών.


Διαιτησία

Μαζί του έχει τους γνωστούς παίκτες (Ρεντζιάς, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Κωστάκη) και 3 έμπειρους μη ενεργεία διαιτητές, οι οποίοι του κατέθεσαν το σχέδιο με την επαγγελματική διαιτησία.   


Θεσμικός

Συναντήθηκε με τον Κώστα Νικάκη, πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει λάβει την απόφαση ως θεσμικός να συνομιλεί με όποιον του το ζητεί. 


Οργώσει

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, από την άλλη, έχει "οργώσει" την Ελλάδα, προσπαθώντας να βρει παράγοντες να βάλει στο "ψηφοδέλτιο" του. Διότι, καλοί οι παίκτες και η γενιά του 2005, αλλά στις εκλογές ψηφίζουν οι πρόεδροι των συλλόγων. Κι αυτοί δεν θα ψηφίσουν την συντριπτική πλειονότητα των αθλητών. 


Ποτών

Η φιλοσοφία των προέδρων και των παραγόντων είναι η εξής: "Εγώ "ματώνω" οικονομικά και ψυχολογικά, δαπανώ χρόνο και χρήμα για να πληρώνω τους παίκτες-προπονητές και θα ψηφίσω αυτούς που τα "παίρνουν" από μένα; Ποτέ των ποτών..."


Μάτι

Παίκτες και προπονητές έχουν πλουτίσει από τους παράγοντες, οι οποίοι θα τους δουν με ...μισό μάτι στις εκλογές. Κι αυτό το έχει καταλάβει ο Πατρινός...


Ευπαθή

2 παράγοντες του μπάσκετ σκέφτονται σοβαρά την πρότασή του: Ο ένας κατοικεί εις το κλεινόν άστυ, είναι παράγοντας που έβαλε τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε μια ομάδα σε ευπαθή περιοχή της Αθήνας και είχε ασχοληθεί πριν από λίγα χρόνια με κόμμα που δεν υφίσταται πλέον... Τώρα έχει απορροφηθεί στη Νέα Δημοκρατία.


Σχέση

Ο δεύτερος είναι επιχειρηματίας προς τη βόρεια Ελλάδα, ο οποίος διέθετε χρόνο και χρήμα για την ομάδα. Λέγεται ότι έχει συγγενική σχέση με διαιτητή...


Θεσμικούς

Ο Πατρινός έχει δημιουργήσει τον πυρήνα του και εξορμά. 4 γνωστοί διαιτητές μη ενεργεία, όπως μου μετέφεραν αξιόπιστοι συνομιλητές μου, τηλεφωνούν εξ ονόματος του Λιόλιου. Δεν το γνωρίζω αν έχουν λάβει τη σχετική άδεια, αλλά αυτοί το κάνουν ακόμα και σε θεσμικούς!!! 


Καλό

Οι σχέσεις των δύο πρώτων διαιτητών δεν ήταν διαχρονικά καλές, αλλά τώρα ενώθηκαν για το κοινό καλό. Ο μεν πρώτος τηλεφωνεί σε ομάδες μεγάλης ένωσης και ο δε δεύτερος σ' αυτές όμορης ένωσης. 


Ψυχροπολεμικές

Οι σχέσεις των υπολοίπων 2 γκρίζων ήταν και παραμένουν ψυχροπολεμικές, αφού τους ενώνουν και τους χωρίζουν πολλά. Μιλούν όμως με καλά λόγια για τον Λιόλιο.


Κακές

Το πρόβλημα είναι ότι οι διαιτητές έχουν και καλές και κακές σχέσεις. Και μπορεί να επηρεάσουν 5-10 ομάδες αλλά και να φέρουν εναντίον τους υπερπολλαπλάσιες... Άρα, δεν ξέρω πόσο καλό κάνουν...


Χαλαρός

Καταλήγουμε τώρα στην πλευρά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται χαλαρός και light. Πέρα από κάποιες συνατήσεις με προέδρους ενώσεων, δεν έχει κάνει κάτι άλλο. 


Αντισυνταγματικός

Περιμένει το αθλητικό νομοσχέδιο και αμέσως μετά θα πράξει τα δέοντα. Όποιος τον ρωτάει τι θα πράξει, ο ίδιος δηλώνει: "Θα κατέβω κανονικά στις εκλογές. Ο νόμος για το όριο ηλικίας και τις θητείες είναι αντισυνταγματικός... Θα καταπέσει στο ΣτΕ..."


Θεσσαλονίκη

Σήμερα ο πρόεδρος τηυς ΕΟΚ ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τους προέδρους των προέδρων της βόρειας Ελλάδας και να μιλήσει μαζί τους περί όλων των θεμάτων.

Μίγμα

Αν όλα πάνε όπως τα προγραμματίζει στις εκλογές θα κατέβουν και νέα ονόματα και θα υπάρχει μίγμα με τα παλιά. Στην Αθήνα ετοιμάζονται 5-6 μέλη που θα κατέβουν, εκ των οποίων και μια γυναίκα και κάπου τόσοι και στην Θεσσαλονίκη. 


Γυναίκες

4 γυναίκες συζητούν για την παρουσία στο σχήμα, εκ των οποίων οι 2 από την Αθήνα, η τρίτη από τα νησιά και η τέταρτη από τη βόρεια Ελλάδα.  


Επαφή

Παράλληλα, όπως σιγοψυθιρίζεται, υπάρχει επαφή με 3 ανθρώπους που εκπροσωπούν άλλους χώρους, πλην του παραγοντικού. Ο ένας είναι ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, ο δεύτερος γνωστός αθλητής και ο τρίτος γνωστός δικηγόρος.


Ξανασκέφτεται

Και μια είδηση για το τέλος: Μεγάλη ομάδα που είχε επιτεθεί πριν κάμποσο καιρό κατά της ΕΟΚ δείχνει να το ξανασκέφτεται.. Αυτά και επανέρχομαι...


Ο Γκρ. Ρασπούτιν

Ο Γκρ. Ρασπούτιν επιστρέφει: Οι κινήσεις, τα κωλύματα, η εισβολή διαιτητών στις εκλογές της ΕΟΚ!!! (όλα όσα δεν ξέρετε...) Reviewed by THE REFEREES on 9:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.