Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε απολογία θα κληθεί η σύνδεσμος Θεσσαλίας για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς Νικολούλη!!!

Οι ισχυρισμοί του ...εκ δεξιός του τ. έκπτωτου προέδρου της ΟΔΚΕ, Ηλία Καφφέ, έχουν φέρει την έντονη δυσαρέσκεια των συνδέσμων αλλά και των μελών της διοίκησης της ΟΔΚΕ!!!


Οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί Νικολούλη

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Θεσσαλίας, Απόστολος Νικολούλης, προέβη σε ανυπόστατους ισχυρούς, σύμφωνα με τους συνδέσμους και την ομοσπονδία και κυρίως σε καταγγελίες ύστερα από πολλά - πολλά χρόνια. Στόχος ο αποπροσανατολισμός και η επαναφορά μιας υπόθεσης, στην οποία δεν υπάρχουν αποδείξεις. 

Θα εκπέσει του αξιώματος ο Νικολούλης; 

Επιτακτική είναι η ανάγκη να κληθεί σε απολογία το δου σου του συνδέσμου Θεσσαλίας, ώστε να δώσει εξηγήσεις για τα όσα είπε ο πρόεδρός του. Ο κίνδυνος πάντως, της αναστολής λειτουργίας του συνδέσμου παραμονεύει, εκτός κι αν ο Νικολούλης αποδειχθεί ότι λειτουργούσε χωρίς να έχει ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ και εκπέσει του αξιώματός του.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν και οι νόμιμες ενέργειες, ώστε να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία του χώρου της διαιτησίας, που βάλλεται από παράγοντες που έχουν εκδιωχθεί από τους ίδιους τους συναδέλφους τους... 

Σε απολογία θα κληθεί η σύνδεσμος Θεσσαλίας για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς Νικολούλη!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.