Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το είπε στο ΔΣ της ΕΟΚ ο Βασιλακόπουλος: "Θα κατέβω κανονικά στις εκλογές!!!" ("πάμε ενωμένοι και αδιαίρετοι στη μάχη...)

Την ώρα αυτή διεξάγεται δου σου στην ΕΟΚ, υπό την προεδρία του Γιώργου Βασιλακόπουλου και όπως φαίνεται τα πράγματα είναι ξεκάθαρα...

Ενωμένο το συμβούλιο της ΕΟΚ

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κατεβαίνει κανονικά στη μάχη των εκλογών και το συμβούλιο φαίνεται να είναι ενωμένο και αδιαίρετο, πλην της περίπτωσης του Κώστα Νικάκη ο οποίος έχει επιλέξει να κατέβει με τον Παναγιώτη Φασούλα. 


"Δεν θα μας ρίξουν"

Στην καθιερωμένη ομιλία του προς τα μέλη του συμβουλίου ο πρόεδρος της ΕΟΚ επανέλαβε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και τόσο το όριο ηλικίες όσο και οι θητείες θα καταπέσουν στο δικαστήριο. Επισήμανε ότι "οτιδήποτε κι αν κάνουν για να μας "ρίξουν" δεν θα τα καταφέρουν, διότι το έργο που έχουμε παράξει είναι δεδομένο και εμφανές..."


Η διάταξη που θέτει ηλικιακούς φραγμούς είναι αντισυνταγματική

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βασιλακόπουλος μετέφερε τα λεγόμενα του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος θα ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με τα οποία "το δικαίωμα των Ελλήνων να συμμετέχουν σε σωματεία προστατεύεται από το σύνταγμα. Η διάταξη που θέτει ηλικιακούς φραγμούς είναι αντισυνταγματική και κανένα δικαστήριο δεν θα την εφαρμόσει" (πατήστε εδώ).


Κοντολογίς, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μαζί με τους συνεργάτες θα πάει προς τη μάχη των εκλογών ενωμένοι και κυρίως, πανέτοιμοι.   

Το είπε στο ΔΣ της ΕΟΚ ο Βασιλακόπουλος: "Θα κατέβω κανονικά στις εκλογές!!!" ("πάμε ενωμένοι και αδιαίρετοι στη μάχη...) Reviewed by THE REFEREES on 3:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.