Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λαϊκισμός και φθηνή πολιτική από τον Γιώργο Μάστακα του ΠΑΣ Γιάννινα!!! (κλαίμε όλοι από τις αρλούμπες...)

 


Ο Γιώργος Μάστακας είναι πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής για τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα...

Αναφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, που διακόπηκε βιαίως μαζί με όλα τα άλλα πρωταθλήματα λόγω του λοκντάουν που αποφάσισε η κυβέρνηση. Παράλληλα, ο Μάστακας υποστηρίζει δημοσίως υποψήφιο πρόεδρο για τις εκλογές της ΕΟΚ και έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει. 



Μόνο που από τη στήριξη μέχρι τη φθηνή πολιτική και τον λαϊκισμό απέχει έτη φωτός... Διότι, είναι εμφανής η πρόθεσή του να τα "ρίξει" στην ΕΟΚ, φέρνοντας ως επιχείρημα ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δεν μπορούν να ανοίξουν ένα email. Κι όμως, ο κύριος αυτός είναι πρόεδρος μιας διοικούσας επιτροπής, που προωθεί τον υγιή αθλητισμό.


Και τι αναφέρει ο Γιαννιώτης παράγοντας; Ότι εν μέσω ολικού λοκντάουν η ΕΟΚ έπρεπε να διοργανώσει το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις της κυβέρνησης!!! Ότι εκτός της Σούπερ Λιγκ και της Μπάσκετ Λιγκ πρέπει να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, επειδή είναι επαγγελματικό!!!


Δηλαδή, κλαίμε όλοι από τις αρλούμπες του κύριου Γιώργου Μάστακα, ο οποίος κάνει φθηνή πολιτική και άπαντες το καταλαβαίνουν. 

Λαϊκισμός και φθηνή πολιτική από τον Γιώργο Μάστακα του ΠΑΣ Γιάννινα!!! (κλαίμε όλοι από τις αρλούμπες...) Reviewed by THE REFEREES on 6:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.