Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άρχισαν τα όργανα: Η ΟΔΚΕ δεν γυρνάει πίσω και στέλνει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του...

 


Παρόμοια ανακοίνωση σαν τη σημερινή δεν θα δείτε. Η διοίκηση της ΟΔΚΕ προέβη...

ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα μια ανακοίνωση για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημήτρη Καρβέλα αλλά και για τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς Ηρακλή, Κολοσσού. Και πραγματικά, έκλεψε την παράσταση η ομοσπονδία.


Κατήγγειλε τους εμπλεκόμενους και προστάτευσε πλήρως τους διαιτητές σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος. "Ασπίδα προστασίας" αποτέλεσε η ΟΔΚΕ για 2 τριάδες, ενώ έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές. Για πρώτη φορά, μάλιστα, θίχτηκε ένα ευαίσθητο θέμα: Ότι οι διαιτητές είναι πάντα έρμαιο των αρπακτικών διαθέσεων των παραγόντω. Κι αυτό σηκώνει προσφυγεί στη δικαιοσύνη.


Είναι ξεκάθαρο ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου η ΟΔΚΕ άλλαξε σελίδα. Και φαίνεται τόσο από τη θέση που λαμβάνουν όσο και από τα αντανακλαστικά. Ουδέποτε κατά το πρόσφατο παρελθόν η ΟΔΚΕ ήταν τόσο απόλυτη και ισχυρή, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις επισημάνσεις αλλά και τα έργα. 



Η ανακοίνωση δείχνει ξεκάθαρα τον προσανατολισμό της ομοσπονδίας. Δείχνει ξεκάθαρα ότι η απόφαση είναι μία και μοναδική: Ως εδώ και μη παρέκει... Και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του... Υπομονή και τα καλύτερα δεν έχουν έρθει...

Άρχισαν τα όργανα: Η ΟΔΚΕ δεν γυρνάει πίσω και στέλνει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του... Reviewed by THE REFEREES on 7:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.