Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το πολυσυζητημένο θέμα κρουσμάτων των παραγόντων διαιτησίας!!! (ποια είναι η αλήθεια...)

 


Οι Γκρίζοι Λύκοι και συγκεκριμένα ο Κύριος Γκρι έγραψε περί 2 κρουσμάτων κορονοϊού από πλευράς παραγόντων διαιτησίας (πατήστε εδώ).

Το θέμα που αποκάλυψε πήρε διαστάσεις, με συνέπεια να γίνει μόνο θέμα και εντός της ΕΟΚ. Διότι, λόγω της υπερμεταδοτικότητας του ιού αρρώστησε, ήδη, ένας ακόμα παράγοντας διαιτησίας, ενώ πολλοί έσπευσαν να υποβληθούν σε τεστ ώστε να διαπιστώσουν αν έχουν νοσήσει. 


Η αλήθεια είναι ότι ο ένας εκ των δύο παραγόντων διαιτησίας είχε περάσει παρόμοια ταλαιπωρία πριν από περίπου 20 ημέρες, με συνέπεια ήταν να μην κατέβει στην επιτροπή και να συμμετέχει στο συμβούλιο. Προφύλαξε δηλαδή, τους συναδέλφους του από παρόμοιες καταστάσεις. Ο ίδιος, λοιπον, ήταν ασυμπτωματικός και έκανε το τεστ τις επόμενες ημέρες. 


Ο δεύτερος παράγοντας, ωστόσο, είναι το θέμα, καθώς όπως μάθαμε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με έντονα συμπτώματα. Την επόμενη μέρα κιόλας ανέβασε συμπτώματα και την μεθεπόμενη γνωστοποίησε ότι είναι θετικός στον ιό. Γι' αυτό και δημιουργήθηκε αναστάτωση απο τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή στο κλειστό χώρο. 



ΥΓ. Ένας ακόμα πανέμπειρος παράγοντας διαιτησίας, από τον σύνδεσμο της Αθήνας, νοσηλεύτηκε σε νοκοκομείο επειδή βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ' ευχήν...    

Το πολυσυζητημένο θέμα κρουσμάτων των παραγόντων διαιτησίας!!! (ποια είναι η αλήθεια...) Reviewed by THE REFEREES on 11:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.