Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Αδειάζει" Αυγενάκη, Γλυνιαδάκη ο πάντα σοβαρός Γιώργος Μαυρωτάς!!! (δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα...)

 


Ο Γιώργος Μαυρωτάς, γενικός γραμματέας του Αθλητισμού, είναι ξεκάθαρος και κατηγορηματικός... αναφορικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και λέει τα πράγματα  με το όνομά τους.

 Ούτε να παραπλανήσει θέλει, ούτε να διαστρεβλώσει τις καταστάσεις. Γι' αυτό και ουσιαστικά "αδειάζει" τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος προσπάθησε να ανοίξει μια fake χαραμάδα επανεκκίνησης του μπάσκετ. Τα "παπαγαλάκια" και οι διαστρεβλωτές της αλήθειας προσπάθησαν να τα "ρίξουν" χωρίς επιτυχία στον Βασιλακόπουλο, αλλά η αντίδραση της ΕΟΚ ήταν άμεση και κατηγορηματική. Η ανακοίνωση ανέφερε: 


Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν. Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγινε κατόπιν των ανακοινώσεων – εντολών που έγιναν δημόσια και με έμφαση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και με αυτονόητη την υποχρέωση να υπακούσουμε και να πειθαρχήσουμε. Η ΕΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όταν οι ίδιοι αυτοί φορείς αποφασίσουν ότι είναι δυνατή η επανέναρξη των αγώνων στις διοργανώσεις που έχουν επιβάλλει τη διακοπή, θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση.


Και φθάνουμε στον πάντα σοβαρό και "μετρημένο", Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος λέει απλά την αλήθεια: Ότι δεν θα ξεκινήσουν άμεσα τα πρωταθλήματα. Να, τι ακριβώς είπε:



Αναμένουμε. Στην αρχή δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα. Τώρα θα περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η Super League 1 το έχει αυτό, το έχει δουλέψει. Έχει δώσει τις εξετάσεις το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα κρούσματα και δεν είναι και λίγα. Η Super League 1 και η Basket League συνεχίζουν, οι άλλες είναι υπό εξέταση. Όπως και το βόλεϊ, το χάντμπολ με εβδομαδιαίο τεστ. Σιγά σιγά αν ανακοπεί αυτή η ραγδαία αύξηση, με τα μέτρα και την πειθαρχία θα ανοίξουν ξανά. Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

"Αδειάζει" Αυγενάκη, Γλυνιαδάκη ο πάντα σοβαρός Γιώργος Μαυρωτάς!!! (δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:43 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.