Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η Stoiximan εξακολουθεί να διχάζει την Basket League!!! (οι 2 ομάδες που απορρίπτουν τη συμφωνία...)

 


Η εταιρία Στοίχιμαν φαίνεται ότι ταλαιπωρεί σε τακτά χρονικά διαστήματα την Μπάσκετ Λιγκ και της δημιουργεί προβλήματα...


Η αντίδραση των ομάδων 


Δύο ομάδες της Α1 απορρίπτουν τη συμφωνία που έχει υπογραφεί μεταξύ του ΕΣΑΚΕ και της Στοίχιμαν λόγω του χαμηλού αντιτίματος. Αναφερόμαστε στον Κολοσσό και την Λάρισα, οι παράγοντες δεν θέλουν να ακούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μόνο που είναι υποχρεωμένες να τοποθετήσουν τα logos στα παρκέ τους, αφού είναι συμφωνία της λίγκας. 


Οι ομάδες θεωρητικά θα λάβουν φέτος από 25 χιλιάρικα η κάθε μία και του χρόνου θα διπλασιαστεί, αν και εφόσον υπάρχει και ο Ολυμπιακός. Τα χρήματα θεωρούνται ελάχιστα και οι σύλλογοι θα περίμεναν να τους δοθεί το δικαίωμα να κλείσουν μόνοι τους το deal, που θεωρούν ότι θα ήταν τουλάχιστον, το διπλάσιο. 


Να θυμίσουμε ότι αμφισβήτηση υπήρχε πριν από 4 χρόνια και πάλι για τη συμφωνία με τη Στοίχιμαν, όταν ο Παναθηναϊκός είχε αντιδράσει. Κλείστηκε όμως διετής συνεργασία. 

Η Stoiximan εξακολουθεί να διχάζει την Basket League!!! (οι 2 ομάδες που απορρίπτουν τη συμφωνία...) Reviewed by THE REFEREES on 10:45 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.