Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η μόνη διαιτητική παραφωνία στα ματς του Σαββάτου!!! (η συνεδρίαση της ΚΕΔ και η βαριά τιμωρία...)


Η απόφαση του Χάρη Καρακατσούνη να μην χρεώσει το ξεκάθαρο 
φάουλ του Ζήση στο εύστοχο τρίποντο του Λοβ... 

οδήγησε το ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σε αλλοίωση αποτελέσματος. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Βολιώτης, αν και ήταν κοντά στη φάση, δεν σφύριξε την παράβαση και δεν έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πάνε το παιχνίδι στην παράταση. Ο παρατηρητής διαιτησίας, Νίκος Ζαβλανός, ήταν ξεκάθαρος στα αποδυτήρια και είπε στον Καρακατσούνη ότι κακώς δεν σφύριξε την παράβαση. 


Αύριο αναμένεται να διεξαχθεί η συνεδρίαση της ΚΕΔ, με τα μέλη να προσανατολίζονται σε βαριά ποινή. Όπως διέρρευσε, ο Βολιώτης δεν τα είχε πάει και τόσο καλά στο ματς Ηρακλής - Κολοσσός, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από τα σφυρίγματά του. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να τιμωρηθεί πιο και ο έτερος διεθνής ρεφ, Δημήτρης Ζαχαρής, ο οποίος παρουσίασε διαιτητικές αδυναμίες ενώ δεν παρενέβη και στο φάουλ του Ζήση.



Εξαιρετική ήταν η διαιτησία στα ματς Άρης - Προμηθέας, Χαρίλαος Τρικούπης - Ηρακλής, Κολοσσός - Λάρισα σύμφωνα με τις παρατηρήσεις.  

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η μόνη διαιτητική παραφωνία στα ματς του Σαββάτου!!! (η συνεδρίαση της ΚΕΔ και η βαριά τιμωρία...) Reviewed by THE REFEREES on 11:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.