Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κατά το δοκούν οι απόψεις για τη διαιτησία!!! (το λάθος Καρακατσούνη βγάζει απωθημένα...)

 


Σύμφωνοι: Ο πιο έμπειρος Έλληνας διαιτητής, ο Χάρης Καρακατσούνης, υπέπεσε σε λάθος στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ... το οποίο καταδίκασε τους φιλοξενούμενους σε ήττα. 


Το λάθος του Χάρη Καρακατσούνη 

Δεν τους έδωσε το δικαίωμα να στείλουν, αν ευστοχούσαν στη βολή, το παιχνίδι στην παράταση. Επειδή, άπαντες κάνουμε λάθη, μικρά και μεγαλύτερα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να "σταυρωθεί" ένας χώρος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ελληνική διαιτησία. 


Ο Χάρης Καρακατσούνης υπέπεσε σε λάθος και θα τιμωρηθεί γι' αυτό. Από εκεί και πέρα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως από που πηγάζει η επίθεση στην ΚΕΔ, αφού αν ανατρέξετε στις δηλώσεις (επίσημες και ανεπίσημες) υποψήφιων παραγόντων που κατεβαίνουν στις εκλογές της ΕΟΚ θα καταλάβετε αμέσως. Βρήκαν την ευκαιρία να βγουν τα σαλιγκάρια μετά από μια μπόρα. Δεκτό... Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι πίσω από τους υποψήφιους της ΕΟΚ βρίσκονται διαιτητές και παράγοντες διαιτησίας, που θέλουν να δυσφημίσουν και να "τραυματίσουν"  τα μέλη της ΚΕΔ, ώστε οι ίδιοι να αναλάβουν αυτές τις θέσεις. 


Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι για ποιο λόγο επιτίθενται σε νέους διαιτητές. Ας αποφασίσουν:


  • Θέλουν ή δεν θέλουν ανανέωση;
     

  • Θέλουν οι ίδιοι και οι ιδιοι διαιτητές να σφυρίζουν τους αγώνες της Α1;


  • Θέλουν οι νεότεροι διαιτητές να μην ορίζονται στα παιχνίδια;



    Ας αποφασίσουν κι ας το δημοσιοποιήσουν επισήμως και όχι, βέβαια να το πράττουν κατά το δοκούν...

Κατά το δοκούν οι απόψεις για τη διαιτησία!!! (το λάθος Καρακατσούνη βγάζει απωθημένα...) Reviewed by THE REFEREES on 12:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.