Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Εκλογομάγειρας: Οι "ζυμώσεις" των ΝΔ, Σύριζα, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ για τις εκλογές και η αναπάντεχη είσοδος του Μαρκάκη στην ΕΟΚ!!!

 


Καλημέρα σας! Κορυφώνεται η αγωνία των ενδιαφερομένων παραγόντων και...

λοιπών συγγενών για την τύχη των εκλογών της ΕΟΚ. Με γρήγορες και κόφτες μπαλιές η στήλη σας περιγράφει σήμερα όλο το εκλογικό σκηνικό.


>> Για τους μυημένους του Μ.Μ (Μεγάρου Μαξίμου) η επιλογή υποψήφιου προέδρου είναι μονόδρομος και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν αποτελεί έκπληξη, καθ' ότι είναι προαποφασισμένο εδώ και μήνες από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 



>> Κάποιοι διαδίδουν ότι στήριξη θα δοθεί και στον Παναγιώτη Φασούλα από το κυβερνών κόμμα, αλλά αυτό είναι όνειρο ...φθινοπωρινής νυκτός. Αν συμβεί αυτό, τότε γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ο ...τρίτος υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο νικητής.


>> Πολύ περισσότερο αν στηριχθεί από τον Σύριζα, τον ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ... 


>> Ερώτηση κρίσεως: Γιατί ο Αυγενάκης δεν καταφεύγει στη λύση του Βελόπουλου για να γίνουν τάχιστα οι εκλογές της ΕΟΚ; Γιατί δεν ζητάει βοήθεια από τον Θεσσαλονικιό;


>> Δεν κοροϊδεύω καθόλου, τώρα που ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πουλάει κρέμα για τον κορωνοϊό! Η αλοιφή «Βυζαντινόν» με δηλητήριο οχιάς θα λύσει το πρόβλημα των εκλογών, αφού οι συμμετέχοντες στη διαδικασία θα αλλοιφθούν και δεν θα έχουν πρόβλημα με τον COVID19. 


>> Χάος έχει δημιουργηθεί με τις συναντήσεις στελεχών της νυν διοίκησης με τον Σύριζα. Όχι, βέβαια, με τον ίδιο τον Σύριζα (βλέπε Τσίπρα) αλλά με τα στελέχη του αθλητισμού. Οι Αλεξίου και Τζούλιους "παίζουν μπάλα", αν και ο πρώτος κάνει τις συναντήσεις με ομοσπονδίες. 


>> "Κες κε σε Αλεξίου?", θα μου πείτε τώρα και θα σας απαντήσω ότι είναι μπασκετικός και πρώην προπονητής. Αν θυμάμαι καλά τον είχε και ο Μίσσας στον Πανιώνιο και ο Γιαννάκης στον ΣΕΠΚ.


>> Ο Αλεξίου, συντονιστής αθλητισμού στην αντιπολίτευση, έχει δει 2 φορές στελέχη της νυν διοίκησης. Και ως γνωστό, το δις εξαμαρτείν ουκ (αθλητικού) ανδρός σοφού...

    

>> Επίσημο χρίσμα πάντως, ο Σύριζα δεν θα δώσει...


>> Επειδή με ρωτάτε και με ξαναρωτάτε ποιοι είναι οι Συριζαίοι, οι οποίοι θα παίξουν ρόλο στις εκλογές ώστε να τους "πιάσατε πόρτα" για τον χειμώνα, σας απαντώ: Ο Κομπορόζος από την Αθήνα και ο Γιαρένης από την Θεσσαλονίκη. Από το Αιγάλεω ο πρώτος, από τον Παναθλητικό Συκεών ο δεύτερος.


>> Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο; Η συμμετοχή τους στα διοικητικά συμβούλια των ενώσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης... Με τον πρώτο να έχει ακόμα υψηλότερο ρόλο μετά τις εκλογές της ΕΣΚΑ...


>> Ο Γιαρένης έχει και σχέσεις με τον Συμεωνίδη της ΚΕΔ. Όλοι θυμούνται τη δεξίωση που παρέθεσε πριν από λίγους μήνες στην ομάδα του στο Αλέγκρο του Μεγάρου Μουσικής. 


>> Α, μια και αναφέρθηκα στις 2 ενώσεις κρατείστε ένα όνομα για τις εκλογές: Αντώνης Μαυρογένης. Γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ, πετυχημένος και έτοιμος για το μεγάλο άλμα.


>> Ο Μπάμπης Μαρκάκης, ο εκ Κρήτης ...tycoon του μπάσκετ, επανεμφανίστηκε ύστερα από μήνες στο Μαρούσι. Το κλίμα, καθ' ότι έμαθα, ήταν εξαιρετικό και άκρως φιλικό. Είπαμε: Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται, ακόμα κι αν αλλάξουν ...στρατόπεδο.


>> Ο Κρητικός παρέμεινε για αρκετή ώρα στην ΕΟΚ και είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Οι ρακιές πήγαν κάτω μονομιάς...


>> Επ' ευκαιρία, όταν τον καλωσόρισαν στην ΕΟΚ με την φράση "ο υποψήφιος του Παναγιώτη Φασούλα", ανέφερε: "Είμαι υποψήφιος του ...εαυτού μου".


>> Σώνει και καλά να βάλουν κάποιοι τον Νίκο Φιλίππου στο ψηφοδέλτιο. Ο ψηλός θα αποδεχθεί το αίτημα αν υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει "ξεκατίνιασμα"... Τι πιθανότητες δίνετε να συμβεί;


 >> Ο Βαγγέλης Λιόλιος έστειλε εξώδικο στα μέλη της ΕΟΚ για την απόφαση του κυπέλλου. Οκ, αλλά απάντηση θα πάρει; Χλωμό το βλέπω...


>> Αυτά για το επόμενο δίωρο...

Ο Εκλογομάγειρας: Οι "ζυμώσεις" των ΝΔ, Σύριζα, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ για τις εκλογές και η αναπάντεχη είσοδος του Μαρκάκη στην ΕΟΚ!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.