Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το "αίσθημα κοινωνικής ευθύνης" του Κορομηλά και η περιπέτεια με τον κορονοϊό!!! (δεν ...έβγαλε ντουντούκα)

 


Ο Κώστας Κορομηλάς, ως γνωστό, πέρασε μια ταλαιπωρία με τον κορονοϊό και φέρεται να νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο... της Λάρισας. 


Ο Κώστας Κορομηλάς εμφανίστηκε ξανά στο κλειστό της Νεάπολης, αλλά τη φορά αυτή ως παρατηρητής διαιτησίας. Κάποιοι μάλιστα, είπαν ότι περίμενε την αλλαγή στην ΚΕΔ για να επιστρέψει ενεργά ως παρατηρητής διαιτησίας. Μέχρι τότε ο Βολιώτης δεν ...περνούσε ούτε απ' έξω από τα ματς.


Την πρώτη φορά που βρέθηκε σε αγώνα ήταν στο Λάρισα - Προμηθέας, όπου μπήκε αλά μπρατσέτα με τον Μητσόπουλο στα αποδυτήρια και τιμώρησαν τον Κυριάκο Παντελίδη. Τώρα βρέθηκε στην αναμέτρηση Λάρισα - Λαύριο και είχε συνομιλία με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Σωτήρη Κέλλα. Ο οποίος και την μετέφερε στην "Ελευθερία", ξεκαθαρίζοντας ότι το αντιμετώπισε την περιπέτεια με τον κορονοϊό με "αίσθημα κοινωνικής ευθύνης". Και κάποιοι γέλαγαν μόλις το διάβασαν...


Δείτε τι έγραψε ο Σωτήρης Κέλλας:  

 



Και αφού αναφερόμαστε στον κορονοϊό, είδαμε με ευχάριστη έκπληξη στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας στο κλειστό της Νεάπολης το μέλος της ΚΕΔ και παρατηρητή διαιτησίας, Κώστα Κορομηλά (φωτ.), που νίκησε τον κορονοϊό στη μάχη που έδωσε και όπως μας είπε μπορεί να μην έβγαλε ...έκτακτο παράρτημα, αλλά με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης δεν το έκρυψε, ειδικά από ανθρώπους που ήρθε σε επαφή, θέλοντας παράλληλα να δείξει ότι ο ιός είναι κοντά μας και πρέπει όλοι να παίρνουμε μέτρα προστασίας. Τόνισε ότι μπορεί να μην πέρασε τον ιό στη βαριά μορφή του, αλλά δεν έκρυψε την ανησυχία του ιδιαίτερα για όσο διάστημα νοσηλευόταν. Τώρα πλέον μπορεί να απολαμβάνει τους αθλητικούς χώρους που έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε θέσεις της διαιτησίας.

Το "αίσθημα κοινωνικής ευθύνης" του Κορομηλά και η περιπέτεια με τον κορονοϊό!!! (δεν ...έβγαλε ντουντούκα) Reviewed by THE REFEREES on 11:51 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.