Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χωρίς αντίπαλο έτρεχε στις εκλογές της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος!!! (τι έλεγαν τα προγνωστικά...)


Σαν ...σταματημένο φαίνεται να πέρασε τον Παναγιώτη Φασούλα... ο Βαγγέλης Λιόλιος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου!!!


 Όπως θα δείτε και στη γνωστή εταιρία στοιχημάτων, αν και αρχικά η "αράχνη" προηγήθηκε στις αποδόσεις λόγω των μεταγραφών που έκανε (Μαρκάκης, Σαββίδης, Παπαγιαννούλης, Νικάκης), εν τούτοις, ο Βαγγέλης Λιόλιος την ...πέρασε σαν σταματημένη. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Πατρινός παράγοντας ήταν αρκετά μπροστά, σε βαθμό που κάποιοι να αναφέρουν ότι δύσκολα ο Φασούλας θα "έπιανε" το 25% και θα έμπαινε στο διοικητικό συμβούλιο!!!


Όπως θα δείτε, η διαφορά των δύο υποψηφίων προέδρων είχε "ανοίξει" και όσο θα πηγαίναμε προς τις εκλογές, τόσο θα αυξάνονταν ραγδαίως. Ουσιαστικά οι αποδόσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Φασούλας δεν "τσουλάει" στις εκλογές, παρ' ότι εκμεταλλεύεται την αναγνωρισμότητα για να βγαίνει στα κανάλια...


Οι άλλες 3 υποψηφιότητες προφανως είναι άκυρες, αφού ο μεν Τάκης Τσαγκρώνης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, οι δε Δελημπαλταδάκης και Σγουρός δεν επιθυμούν να ηγηθούν. 


Χωρίς αντίπαλο έτρεχε στις εκλογές της ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος!!! (τι έλεγαν τα προγνωστικά...) Reviewed by THE REFEREES on 4:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.