Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Περί wild card κι άλλων δαιμονίων στο ελληνικό μπάσκετ!!! (οι άνοδοι και οι πτώσεις κρίνονται στο παρκέ...)


Μια άποψη κατατέθηκε αναφορικά με την wild card...


Αναλυτικά:

Το αιτημα του Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης - Panelefsiniakos B.C. για ανοδο στην Eliite League (Α2) μεσω wild cart δεν εγινε δεκτο για "τυπικους λογους" και σωστα, αφου στα πολυ σημαντικα κριτηρια που εθεσε η ΕΟΚ το ενα δεν το καταθεσαμε! Την εγγυητικη Τραπεζης των 50.000 euro, που μαλιστα τα μισα απ αυτα στο τελος της σεζον θα πηγαιναν στις υπολοιπες Ομαδες! 

       Με τα 25 χρονια παρουσιας σε ΟΛΕΣ τις Εθνικες Κατηγοριες και με γεματο το φακελλο μας  με ΟΛΑ τα υπολοιπα κριτηρια Αρνηθηκαμε να δεσμευσουμε  απο το μπατζετ μας ενα τετοιο ποσον, που θα μας εκανε αδυνατους αγωνιστικα και μαθηματικα την επομενη χρονια θα ξαναβρισκομαστε στα ιδια!


      Ο Πανελευσινιακος ολα αυτα τα χρονια, ποτε δεν στηριχθηκε σε εναν και μονο χορηγο, που καποια στιγμη θα αποχωρουσε και θα αφηνε ξεκρεμαστη την Ομαδα μας! Πληθος τα παραδειγματα Ομαδων, που εφθασαν γρηγορα στον ζενιθ και μ


     Το προβλημα τουλαχιστον για την Ομαδα μου, ηταν το συγκεκριμενο κριτηριο! Ενα κριτηριο που τη δεδομενη,στιγμη δινει πλεονεκτημα, ομως η διαχρονικοτητα δεν εξασφαλιζεται! Ετσι να ειστε σιγουροι οτι καθε χρονο θα υπαρχουν wild cart γιατι καποιος θα κουραστει "να βαζει"!


     Τελος, για να υπαρχει και το στοιχειο της φερεγγυοτητας, εμεις εγγραφως ζητησαμε να δεσμευτουν τα χρηματα μας απο την ΓΓΑ μεσω ΟΠΑΠ, που φετος θα ειναι ακομα περισσοτερα για την Α2, αλλα και ολα τα χρηματα απο τον χρονο συμμετοχης των νεων αθλητων (μια πολυ ορθη κινηση της Ομοσπονδιας μας) καθως και τα εξοδα αγωνων των υποδομων μας!

     Ολα αυτα τα αναφερω, σαν αποψη για προβληματισμο, σε επομενες τετοιες διαδικασιες! Με την ευχη ομως οι ανοδοι και  οι πτωσεις να κρινονται μεσα στα παρκε και καμμια ομαδα να μην αναγκαζεται να παραιτειται της Κατηγοριας της!

    Εμεις αυτο θα κανουμε και φετος! Με αρχες, με μετρο και με την στηριξη Εταιρειων, Επαγγελματιων και των Φιλαθλων μας!


Πηγή: Γιάννης Φιλίππου (Facebook)  

Περί wild card κι άλλων δαιμονίων στο ελληνικό μπάσκετ!!! (οι άνοδοι και οι πτώσεις κρίνονται στο παρκέ...) Reviewed by THE REFEREES on 7:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.