Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιτυχία των Γκρίζων Λύκων το αποκλειστικό θέμα Βασιλακόπουλου!!! (πως αντέδρασε το μπάσκετ...)

 


Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν πρώτοι και με διαφορά την είδηση... ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έγινε επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ, κατόπιν πρότασης του Βαγγέλη Λιόλιου. 


Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας το είχε στην πίσω πλευρά του μυαλού του, εν τούτοις, αναμέναμε τον χρόνο ανακοίνωσης. Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και έτσι, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δέχθηκε την πρόταση από τον Βαγγέλη Λιόλιο που αποδέχθηκε. 


Δεύτερες σκέψεις δεν υπάρχουν για την ενέργεια του Πατρινού, παρ' ότι κάποια παπαγαλάκια έσπευσαν να της προσδώσουν με κάθε τρόπο ταπεινά κίνητρα. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρόσφερε αναμφισβητητα τα μέγιστα στον χώρο του μπάσκετ, κάνοντας και λάθη. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έφθασε το ελληνικό μπάσκετ στο υψηλότερο σημείο του και ήταν κι αυτός που το γέμισε με χαρές. 


Από την άλλη, ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε αυτό που έπρεπε να πράξει ως ηγέτης και άνθρωπος που ενώνει τον χώρο: Αναγνώρισε πλήρως το έργο του προκατόχου του. Αφήνοντας πίσω τις αντιπαραθέσεις και τις αντιπαλότητες που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των εκλογών.  Γι' αυτο και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συμπεριέλαβε στην ομιλία του τη φράση "διοικητική μεγαλοπρέπεια..."


Η απόφαση που έλαβε ο Βαγγέλης Λιόλιος, αν μη τι άλλο, βάζει μπροστά το μπάσκετ. Και όχι κατ' ευφημισμό πρώτα το μπάσκετ... 
Νέα μεγάλη επιτυχία των Γκρίζων Λύκων το αποκλειστικό θέμα Βασιλακόπουλου!!! (πως αντέδρασε το μπάσκετ...) Reviewed by THE REFEREES on 3:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.