Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εξαιρετική πρωτοβουλία της ΟΔΚΕ!!! (παρουσία της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ...)

 


Με την εμφάνιση του ειδικού λογοτύπου της Γραμμής... SOS 15900, στο αριστερό μανίκι της εμφάνισης διαιτητών κατά τη διάρκεια των πλέι οφς της Μπάσκετ Λιγκ, θα επικοινωνηθεί το μήνυμα κατά της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.


Το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και με την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προχωρούν στην ενίσχυση καταπολέμησης της έμφυλης και οικογενειακής βίας και εντός των αθλητικών χώρων.



Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, όπου συμμετείχαν η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Αλεξάνδρα Κεφάλα, ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ Παντελής Ελευθεριάδης, η εκπρόσωπος της ΕΟΚ, Άννυ Κωνσταντινίδη και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, παρουσία και των μελών του ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας και Πειραιά αλλά και της Τάνιας Μερίκας από πλευράς των κριτών. 


«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με φορείς του αθλητισμού, μεταφέροντας το μήνυμα μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφή βίας» ανέφερε η κυρία Κεφάλα και ο Παντελής Ελευθεριάδης είπε ότι "σε συνεργασία με την ΕΟΚ απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ζητήσαμε να κάνουμε χρήση του λογοτύπου της Γραμμής SOS 15900 στις εμφανίσεις των διαιτητών. Η έμφυλη βία είναι ένα φαινόμενο το οποίο μαστίζει την ελληνική κοινωνία, ταλαιπωρεί χιλιάδες οικογένειες, χιλιάδες γυναίκες στη χώρα μας. Ο Έλληνας διαιτητής είναι κομμάτι αυτής της κοινωνίας και έχοντας ως στόχο την απονομή δικαιοσύνης και μέσα στο γήπεδο, οφείλει και μέσα από την εμφάνισή του, να περάσει το μήνυμα μηδενικής ανοχής στη βία».

Εξαιρετική πρωτοβουλία της ΟΔΚΕ!!! (παρουσία της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ...) Reviewed by THE REFEREES on 11:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.