Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το λάθος της ΚΕΔ στην περίπτωση του Ηλία Καρπάνου!!! (έπεσε στο λάκκο των λεόντων...)

 


Ο Ηλίας Καρπάνος από την Πάτρα ορίστηκε στον πέμπτο τελικό...

μαζί με τον Γιώργο Πουρσανίδη, που αν και περίμενε να οριστεί στην Ολυμπιάδα δεν συνέβη και τον Γιώργο Κατραχούρα, ο οποίος αν και μπήκε στην κληρωτίδα στους τελικούς δεν συμμετείχε σε κανέναν από τους τέσσερις τελικούς. 


Ο Ηλίας Καρπάνος ήταν ο ρεφ που συμμετείχε στον πρώτο τελικό και μετά από 2 ημέρες είδε την πυλωτή του να την κοσμεί το διακριτικό "Θ13". Το θέμα δεν πέρασε στα ψιλά, καθώς γράφτηκε από ιστοσελίδες και εφημερίδες με ακριβή στοιχεία του διαιτητή, που εμείς δεν θέλαμε να αναρτήσουμε. Η ΟΔΚΕ, επίσης, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη, θεωρητικά, από ανεγκέφαλο στην Πάτρα. 


Όπως, λοιπόν, η Βάσω Τσαρούχα δεν σφύριξε τον πέμπτο τελικό, ώστε να προστατευτεί από τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις, το ίδιο έπρεπε να συμβεί και στην περίπτωση του διεθνή ρεφ. Ήταν απόλυτα λανθασμένη η απόφαση να "ρίξουν στο λάκκο των λεόντων" έναν διαιτητή, που δεν έχει μεγάλη εμπειρία. 


Σκεφτείτε ότι, αν δεν μπορούσαν να σφυρίξουν δύο Ευρωλιγκαίοι ρεφς - στον πέμπτο τελικό και μπροστά σε 20.000 θεατές - όπως είναι οι Πιτσίλκας, Τσαρούχα, τι συμβαίνει στην περίπτωση του Πατρινού...      

Το λάθος της ΚΕΔ στην περίπτωση του Ηλία Καρπάνου!!! (έπεσε στο λάκκο των λεόντων...) Reviewed by THE REFEREES on 9:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.