Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στα "χαρακώματα" ξανά Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι!!! (τι ζούμε πάλι...)


Ξανά - μανά τα ίδια στο ελληνικό μπάσκετ...

Στο δεύτερο ματς της σειράς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία, ενώ σε κάποια σημεία εκτοξεύει ύβρεις προς τους διαιτητές. «Ε ρε και να γίνει το 2-1...», φάνηκε να λέει...


Στα stories στο Instagram εμφανίζεται να εκτοξεύει ύβρεις κατά των διαιτητών της αναμέτρησης και κυρίως της Βάσως Τσαρούχα, όπως και κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, της κυβέρνησης αλλά και του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου.


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:


Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει κατά της Κυβέρνησης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των διαιτητών του δεύτερου τελικού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα περιμένουμε την άμεση αντίδραση της Κυβέρνησης και της ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού.


Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: 


Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές.

Στα "χαρακώματα" ξανά Γιαννακόπουλος - Αγγελόπουλοι!!! (τι ζούμε πάλι...) Reviewed by THE REFEREES on 8:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.