Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μέρα ξημέρωσε για τους Γκρίζους Λύκους!!! (το blog αλλάζει...)

 


Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης...

σας ανακοινώνω την απόφασή μου για τη μεταφορά του blog, που διαβάζετε ανελλιπώς και το έχετε βάλει στις καρδιές σας, σε μια νέα φάση της πορείας του. Μετά από 15 χρόνια παρουσίας και συμβολής στον χώρο της διαιτησίας και του μπάσκετ, ήρθε η στιγμή να προχωρήσει σε μια δυναμική συνεργασία.

 

Από σήμερα, το Grizoilikoi μεταφέρεται υπό τη διαχείριση μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνολογιών: Της Εmanagement Μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Η οποία εδρεύει στην Καισαριανή.


Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα προς την πλήρη ανάπτυξη του ιστότοπου, αλλά και προς τη μεγαλύτερη προβολή και προώθηση του χώρου της διαιτησίας και του αθλήματος που όλοι αγαπάμε, του μπάσκετ. Η εταιρεία αυτή θα αναλάβει να αναβαθμίσει κάθε πτυχή του blog, φέρνοντας φρέσκια αισθητική, βελτιωμένες λειτουργίες και νέο περιεχόμενο.

 

Η αισθητική του blog θα αλλάξει σταδιακά, διατηρώντας ωστόσο την ουσία και τον χαρακτήρα του. Στόχος του νέου διαχειριστή είναι να προσφέρει μια σύγχρονη και ευχάριστη εμπειρία στους αναγνώστες, η οποία θα συνδυάζει την εύκολη πλοήγηση με τις ποιοτικές αναρτήσεις. Παράλληλα, το περιεχόμενο θα εμπλουτιστεί, δίνοντας έμφαση όχι μόνο στις αναλύσεις και τα νέα για τη διαιτησία, αλλά και σε ευρύτερα θέματα του αθλητισμού που επηρεάζουν την κοινότητά μας.

 

Οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν περισσότερο, να συμμετέχουν σε συζητήσεις και να διαμορφώνουν το περιεχόμενο με τις δικές τους απόψεις και εμπειρίες.

 

Η στρατηγική συνεργασίας αποτελεί καρπό μακράς σκέψης και προγραμματισμού, καθώς επιδίωξη είναι οι Grizoi Likoi να παραμείνουν ένας βασικός πόλος ενημέρωσης και συζήτησης γύρω από τον τομέα της διαιτησίας. Πιστεύω ότι, με την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες που θα προσφέρει η εταιρεία, θα μπορέσει να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική του blog και να ενισχύσει τον ρόλο του στην ενημέρωση, την κριτική σκέψη και τη διαμόρφωση απόψεων στο μπασκετικό γίγνεσθαι.

 

Αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ο ιστότοπος θα παραμένει πιστός στις αξίες του. Η ανεξαρτησία, η διαφάνεια και η αμεροληψία παραμένει ο θεμέλιος λίθος, πάνω στο οποίο έχτισα αυτό το εγχείρημα.

 

Αυτή η μετάβαση δεν είναι απλώς μια αλλαγή διαχείρισης, αλλά και μια νέα ευκαιρία για το επόμενο, μεγάλο βήμα. Η εταιρεία τεχνολογίας, που αναλαμβάνει εν λευκώ τον ιστότοπο, θα αξιοποιήσει όλα τα μέσα και τις δυνατότητες που είχα στη διάθεσή μου, ώστε να διαμορφώσει ένα πιο ισχυρό, πιο σύγχρονο και πιο αποτελεσματικό blog. Μια πλατφόρμα που θα συνεχίσει να συμβάλλει στον διάλογο και την προώθηση του μπάσκετ και της διαιτησίας, με ακόμα μεγαλύτερη απήχηση και αντίκτυπο.

 

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συνεχή στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω το ταξίδι να συνεχιστεί, όπως η στήριξη αλλά και η ενεργή συμμετοχή στη διαμόρφωσή του.

 

Εις το επανιδείν

 

Με εκτίμηση,

 

Ο πρώην διαχειριστής

 

Μπ. Καραμανλής

Νέα μέρα ξημέρωσε για τους Γκρίζους Λύκους!!! (το blog αλλάζει...) Reviewed by THE REFEREES on 2:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.