Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Καταγράφει τις ανάγκες της Χαλκίδας ο Φασούλας!!! (ποιους είδαμε ξανά...)


Στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτη Φασούλα...

βρέθηκε ο υποψήφιος με το συνδυασμό και πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά  «Κανάλι 1», Ιωσήφ Βουράκης στη συνάντηση που πραγματοποίησε στη Χαλκίδα με εκπροσώπους σωματείων του ΕΣΚΑΣΕ.



Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών ενόψει των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που θα διεξαχθούν στις 15 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Φασούλας ανέπτυξε τα ζητήματα που ο συνδυασμός θέτει σε προτεραιότητα.


Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε το πλάνο για τη στήριξη των τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων, την κάλυψη βασικών εξόδων των αγώνων από την Ομοσπονδία σε σχέση με το μεταφορικό κόστος των διαιτητών-κριτών, την ύπαρξη βίντεο στην πλειοψηφία των αγώνων κάθε κατηγορίας και την αξιολόγηση των διαιτητών, την αυτονομία των τοπικών Ενώσεων και της ΚΕΔ κ.α.


Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη σωστή αξιολόγηση των αθλητών από τα τμήματα υποδομής, ώστε να προωθούνται στις αναπτυξιακές ομάδες αθλητές που στο μέλλον θα απαρτίζουν τις Εθνικές Ομάδες!


Από την πλευρά τους, τα σωματεία έθεσαν διάφορα ζητήματα που επιζητούν δραστικές λύσεις, μεταξύ των οποίων προβλήματα που υπάρχουν με τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών, οι προβληματικοί, όπως τόνισαν, ορισμοί διαιτητών κριτών, ενώ χαρακτήρισαν απαράδεκτη την απουσία έμπρακτης και ουσιαστικής στήριξης από την Ομοσπονδία σε μια από τις μεγαλύτερες Ενώσεις της Ελλάδας, με συνέπεια να μην αντιπροσωπεύεται με συμμετοχή ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.


Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Ιωσήφ Βουράκης, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με εκπροσώπους σωματείων μιας από τις σημαντικότερες Ενώσεις της χώρας, να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να συζητήσουμε για το μέλλον του μπάσκετ σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Καταγράψαμε τις ανάγκες και τα αιτήματά τους, αναπτύξαμε το πλάνο μας ως συνδυασμός και διαβεβαιώσαμε πως πρόθεσή μας είναι να συνεργαστούμε για να πάμε μαζί το άθλημα που αγαπάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Συνεχίζουμε δυναμικά, σχεδιάζουμε και οραματιζόμαστε να επιστρέψει το μπάσκετ στη χώρα μας στο υψηλότερο επίπεδο, όπου και ανήκει».


Πηγή: kanaliena.gr

Καταγράφει τις ανάγκες της Χαλκίδας ο Φασούλας!!! (ποιους είδαμε ξανά...) Reviewed by THE REFEREES on 5:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.