Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο και το φουλάρισμα των Λιόλιου, Φασούλα!!!


Ο Γιάννης Βρούτσης έβαλε "ταφόπλακα"... στο νόμο του Λευτ'ερη Αυγενάκη και έθεσε τους δικούς του όρους στις εκλογές των ομοσπονδιών. Δεν είναι μόνο η ηλικία, που κρίθηκε αντισυνταγματική και αποσύρθηκε, είναι και η ποσόστωση των γυναικών.


Για όσους θυμούνται τι συνέβη επί θητείας του Κρητικού, να πούμε ότι είχε καταργήσει την ποσόστωση τπυ 33%, που είχε νομοθετηθεί επί Σύριζα. Τώρα, πλέον, το ποσοστό ανέρχεται στο 40%!!!


Τουλάχιστον το 1/3 των θέσεων των μελών του ΔΣ κάθε αθλητικής Ομοσπονδίας καταλαμβάνουν υποχρεωτικά υποψήφιοι από κάθε φύλο. Ο αριθμός των υποψηφίων από κάθε φύλο πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με το 40% του αριθμού των προς εκλογή θέσεων.


Η εν λόγω τροποποίηση (έως τώρα ίσχυε μόνο ότι ο αριθμός των υποψηφίων από κάθε φύλο πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με το 1/3 των προς εκλογή θέσεων) γίνεται κατόπιν πρότασης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για ποσόστωση, στο πλαίσιο της ισότιμης και ισόρροπης συμμετοχής των δύο φύλων, ιδίως των γυναικών, στα ΔΣ των Ομοσπονδιών όλων των αθλημάτων, χωρίς την επίδραση κοινωνικών στερεοτύπων.


Που σημαίνει ότι οι Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας θα δώσουν ιδιαίτερο βάρος στο γυναικείο φύλλο...

Οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο και το φουλάρισμα των Λιόλιου, Φασούλα!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.