Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χτύπησαν οι ανεγκέφαλοι στο Αιγάλεω: Όλα όσα έγιναν στο ματς με την Ακράτα!!! (οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν βίντεο και το "κατέβασαν" τάχιστα...)

Το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί και μάλιστα, έγινε ένα δυνατό ματς χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό εντός παρκέ. Οι Κρητικοί Χριστινάκης και Χατζημάρκος ήταν...
εξαιρετικοί και δεν "άνοιξε μύτη", τουλάχιστον μέχρι το σφύριγμα της κόρνας.

Με το που τελείωσε το παιχνίδι και ενώ οι διαιτητές, κριτές κατευθυνόντουσαν προς τα αποδυτήρια, οπαδοί από το Αιγάλεω μπήκαν και πανηγύριζαν ανάβοντας έναν πυρσό.

Δύο - τρεις ανεγκέφαλοι κινήθηκαν προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τους αστυνομικούς, υπήρξε ένταση. Εννοείται ότι οι ρέφερις δεν αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, αφού ήδη βρισκόντουσαν στα αποδυτήρια.

Ο κομισάριος όμως, είδε τι συνέβη και προφανώς θα αναφέρει τα καθέκαστα, αν και είναι γεγονός ότι οι παράγοντες του Αιγάλεω έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποτρέψουν δυσάρεστες καταστάσεις. 

Οι άνθρωποι της Ακράτα ανάρτησαν βίντεο με το επεισόδιο και ανέφεραν περί πολιτισμού, αλλά το κατέβασαν άρον - άρον... 
Χτύπησαν οι ανεγκέφαλοι στο Αιγάλεω: Όλα όσα έγιναν στο ματς με την Ακράτα!!! (οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν βίντεο και το "κατέβασαν" τάχιστα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.