Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Video - ντοκουμέντο: Τι ισχύει με τις δύο φάσεις που έφεραν "σεισμό" στο ντέρμπι Λαύριο - Κολοσσός!!! (για να μην τρώτε κουτόχορτο...)

Της κακομοίρας έγινε στο ντέρμπι Λαύριο - Κολοσσός αναφορικά με τις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι Ροδίτες. Η πρώτη φάση είναι το μπρος - πίσω και η δεύτερη τα οκτώ δευτερόλεπτα...
Με το σκορ στο 69-67, υπέρ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, η κατοχή βρισκόταν στα χέρια των παικτών του Λαυρίου, ωστόσο όπως λένε οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε παράβαση, η οποία δεν σφυρίχτηκε από τους διαιτητές.

Για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, μπρος -πίσω δεν υπάρχει καθώς ο κανονισμός έχει αλλάξει καμιά πενταετία τώρα. Για να υπάρχει μπρος - πίσω πρέπει και τα πόδια και η μπάλα να έχουν περάσει αποδεδειγμένα στο μπροστά γήπεδο, κάτι που δεν συνέβη στη συγκεκριμένη φάση.

Αναφορικά με την παράβαση των οκτώ δευτερολέπτων που διαμαρτύρεται ο Κολοσσός πρέπει να γνωρίζετε:


  • Η φάση είναι οριακή, άρα υπέρ του διαιτητή.
  • Ο ρέφερι είναι ο απόλυτος άρχοντας (και) του μετρήματος, με το χρονόμετρο να είναι συμβουλευτικό.    

Τέλος η τεχνική ποινή του Νίκου Βετούλα δεν μπορεί να συζητηθεί, δεδομένου ότι ο προπονητής διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τους διαιτητές. Ακόμα κι αν ήταν μια λάθος απόφαση - που δεν ήταν - δεν δύναται ο κόουτς να διαμαρτύρεται με τόσο έντονο τρόπο.  


Video - ντοκουμέντο: Τι ισχύει με τις δύο φάσεις που έφεραν "σεισμό" στο ντέρμπι Λαύριο - Κολοσσός!!! (για να μην τρώτε κουτόχορτο...) Reviewed by THE REFEREES on 12:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.