Οι αδικίες και οι στρεβλώσεις, όμως, της Α1 είναι τα μεγαλύτερα και τα πιο ουσιώδη προβλήματα.
Ένα παράδειγμα είναι ο Κολοσσός, ο οποίος είναι αυτός που υποβιβάζεται στην Α2. Βάλτε κάτω τα πράγματα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:
- Ο Κολοσσός βρίσκεται τα τελευταία 14 χρόνια στην Α1 κατηγορία και πραγματοποιεί μια σταθερή και αξιοπρεπή πορεία!!!
- Ο Κολοσσός όλα αυτά τα χρόνια δεν χρωστάει ούτε ευρώ σε παίκτες και προπονητές!!!
- Τη στιγμή την οποία σε ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης γίνονται απεργίες και αναζητούνται χρήματα για τη συνέχεια, ο Κολοσσός πληρώνεται κάθε μήνα όλα τα στελέχη του!!!
- Ο Κολοσσός διαθέτει δύο από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στην Α1, τους Κουγιό και Χατζηλαζάρου, οι οποίοι όμως είναι χαμηλών τόνων και διατηρούν λόου προφάιλ!!!
- Ο Κολοσσός εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα νησιά, που σημαίνει ότι αφενός είναι πιο δύσκολη και επίπονη σε όλα τα επίπεδα, η μετακίνηση και αφετέρου, ο προϋπολογισμός είναι αυξημένος για το λόγο τουλάχιστον, κατά 30%!!!