Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πόλεμος ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και στο γυναικείο μπάσκετ!!! ("μπουρλότο" βάζουν οι αιώνιοι...)

Νομίζετε ότι η διαμάχη στο μπάσκετ είναι μεταξύ των Αγγελόπουλων και του Γιαννακόπουλου; Ξεχάστε το...

Πόλεμος και στο γυναικείο μπάσκετ από τον ΟΣΦΠ και τον ΠΑΟ με θέμα τις ξένες που θα παίξουν του χρόνου στο πρωτάθλημα!!! Η μεν ερυθρόλευκη πλευρά θέλει τέσσερις ξένες στο πρωτάθλημα και η δε πράσινη δύο...

Και σήμερα θα παιχτεί το πρώτο μέρος του σίριαλ, με τις δύο υπερδυνάμεις να συναντιούνται στα γραφεία της ΕΟΚ για να συζητηθεί το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ. Και πέρσι συζητήθηκε το ενδεχόμενο αύξησης των ξένων παικτριών, όμως, όπως είχαν αποκαλύψει οι Γκρίζοι Λύκοι δεν θα γινόταν απολύτως τίποτα.

Και φέτος όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν οι ξένες. Υπάρχει δυσαρέσκεια από την ΕΟΚ ότι ομάδες έδιωξαν τις ξένες από τον Ιανουάριο και μετά, για καθαρά οικονομικούς λόγους, με συνέπεια να αλλοιωθεί εν μέρει το πρωτάθλημα. 

Λέγεται ότι θα μπει δικλείδα ασφαλείας στις ομάδες, ώστε να τιμωρούνται παραδειγματικά σε περίπτωση που με το που σώζονται διώχνουν τις ξένες. 

Προσθέσετε επίσης ότι από φέτος θα μπει στη ζωή της Α1 γυναικών και το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα...
Πόλεμος ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και στο γυναικείο μπάσκετ!!! ("μπουρλότο" βάζουν οι αιώνιοι...) Reviewed by THE REFEREES on 9:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.