Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Οι αλλαγές στην ΚΕΔ και τα φαβορί στην κούρσα... (οι Γκρίζοι Λύκοι δικαιώθηκαν και πάλι)

Τελευταία, όπως φαίνεται, ήταν η χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔ...
αφού αφενός ο Προμηθέας είναι δύσκολο να "λυγίσει" τον ΠΑΟ ακόμα και μέσα στην Πάτρα, ενώ Περιστέρι και ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν γρήγορα.

😜Τι τρίτος, τι τέταρτος... Τους παίκτες να διώξουν να γλιτώσουν και κανένα ευρώπουλο.

🤢Αν βλέπατε τους Πανταζόπουλο και Χήνα στην ΚΕΔ θα καταλαβαίνατε ότι ουσιαστικά πρόκειται για αγγαρεία οι μεταξύ τους αγώνες.

🤓Όπως διαπιστώσατε για ακόμα μια φορά οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν αξιόπιστοι σε όσα είχαμε γράψει πάνω στη μεγάλη κρίση: Κανένα μέλος της ΚΕΔ δεν κουνιέται από τη θέση του!!! Ξεκάθαρα και κατηγορηματικά...

😔Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ουδέποτε πήρε εν θερμώ απόφαση και ούτε θα το έκανε. Δεν πάει να φωνάζει ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ κι ο Βασιλειάδης... Αυτός θα περίμενε το τέλος του πρωταθλήματος.

😓Και μέσα στο καλοκαιράκι, σας το αποκαλύπτουμε τώρα, θα γίνει αλλαγή. Μια θα γίνει όπως και δήποτε και ίσως, δύο. Θα κριθεί αν η ΚΕΔ μείνει τριμελής ή αυξηθεί σε πενταμελής.

😢Απόφαση σε πρόσωπα δεν έχει παρθεί αλλά θα συμβεί. Το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει ο Στέλιος Συμεωνίδης, που είναι κοντά στα 20 χρόνια στην επιτροπή και όπως καταλαβαίνετε, έχει επέλθει η κόπωση.

😲Αλλά ας περιμένουμε λιγουλάκι, διότι όλα θα γίνουν λογικά μετά την εθνική ομάδα. Η εθνική είναι πάνω και πέρα απ' όλα στο μπάσκετ...

👩Τέσσερις παράγοντες διαιτησίας περιμένουν το ...νεύμα του Βασιλακόπουλου.

👨Από την Αττική είναι ο Νίκος Παπαδημητρίου και ο Τάσος Πηλοϊδης, ο οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν στην ΚΕΔ. Μειονέκτημα για τον δεύτερο είναι ότι εργάζεται στην ΕΣΚΑΝΑ και λογικά δεν θα θέλει να την αφήσει.

🧑Αν φύγει ο Συμεωνίδης, τότε ο Γιώργος Τανατζής είναι μια καλή λύση από την βόρεια Ελλάδα.

👧Αν φύγουν ένας εκ των Κορομηλά, Ταβουλαρέα, τότε ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος είναι το φαβορί για την αντικατάσταση.

👲Απλά, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σκέφτεται μια ακόμα περίπτωση: Ενός έμπειρου ρέφερι, που η παρουσία του θα αποτελέσει έκπληξη.

🧔Αν ο πρόεδρος της ΕΟΚ αποφασίσει την πενταμελή επιτροπή, τότε τα πράγματα απλουστεύονται καθώς όλοι οι καλοί χωρούν...

👱‍♀️Για να μην λέτε ότι όλα γίνονται στο μπάσκετ: Ένα πρωτοφανές γεγονός σημάδεψε τους προημιτελικούς του World League Γυναικών στην υδατοσφαίριση, στη Βουδαπέστη.

👱‍♂️Οι διαιτητές έκαναν λάθος μια και δεν παρατήρησαν πως η ιταλική ομάδα ξεκίνησε την τέταρτη περίοδο με επτά πολίστριες στο νερό, ενώ στο φινάλε του προηγούμενου οκταλέπτου είχε δεχθεί ποινή η Κεϊρόλο. Ως εκ τούτου η "Σετερόσα" θα έπρεπε να ξεκινήσει με έξι παίκτριες.

👼Ύστερα από διαμαρτυρίες των Καναδών, η διεθνής ομοσπονδία έστειλε ξανά τις δύο ομάδες στο νερό, περίπου μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Οι αλλαγές στην ΚΕΔ και τα φαβορί στην κούρσα... (οι Γκρίζοι Λύκοι δικαιώθηκαν και πάλι) Reviewed by THE REFEREES on 12:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.