Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δήλωση - βόμβα Συμεωνίδη: "Καλό καλοκαίρι και να ξέρετε σας μαγνητοφωνούσα σε όλες τις συνεδριάσεις!!!"

Νέα δήλωση - βόμβα έκανε ο Στέλιος Συμεωνίδης αναφορικά με τη μαγνητοφώνηση των συνεδριάσεων της ΚΕΔ από την πλευρά του!!!
Άφωνοι έμειναν οι Παπαδόπουλος, Πανταζόπουλος και Χήνας ακούγοντας τον Συμεωνίδη να αποκαλύπτει ότι έχεις όλες τις συνομιλίες των μελών της ΚΕΔ κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. 
"Καλό καλοκαίρι σας εύχομαι και για να ξέρετε έχω μαγνητοφωνήσει όλες τις συνομιλίες με τις προτάσεις της επιτροπής..." είπε με σοβαρό ύφος.

Είναι η δεύτερη φορά που λέει αυτή την ατάκα, αφού είχε ειπωθεί και μέσα στο αστυνομικό τμήμα μετά από μήνυση των Γκόντα, Φούφη. Έβγαλε ένα στικάκι από την τσέπη του και απευθυνόμενος προς τον Αθηναίο είπε: "Εδώ σας έχω καταγεγραμμένους... Όλες τις συνομιλίες..." 

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαύρος αντέδρασε έντονα και του είπε: "Ομολογείς ότι έχεις καταγράψει τους πελάτες μου; Θα προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία διότι πρόκειται για κακουργηματική πράξη..." Ο γενικός συντονιστής, ωστόσο, ανέφερε ότι έκανε πλάκα, κάτι που μπορεί να ισχυριστεί και τώρα. Μόνο οι Παπαδόπουλος, Πανταζόπουλος και Χήνας έμειναν άφωνοι... 
Δήλωση - βόμβα Συμεωνίδη: "Καλό καλοκαίρι και να ξέρετε σας μαγνητοφωνούσα σε όλες τις συνεδριάσεις!!!" Reviewed by THE REFEREES on 2:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.