Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το πρωί ...υπηρέτης των παραγόντων και το βράδυ ...αφέντης των ομάδων!!! (η διπλή "ζωή" του Τάσου Πηλοϊδη...)

Έχει καταργήσει τους κανόνες ο Τάσος Πηλοϊδης και φέρνει για ακόμα μια φορά σε δύσκολη θέση τόσο τον Βαγγέλη Λυμπεράτο όσο και το συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ!!!

Παρ' ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να σφυρίζει αγώνες αφενός, διότι το όριο του εν ενεργεία διαιτητή είναι το 50ο έτος της ηλικίας και αφετέρου, για ηθικούς λόγους και συγκεκριμένα επειδή είναι υπάλληλος της ένωσης και ουσιαστικά "υπηρέτης" των παραγόντων, αυτός συνεχίζει ακάθεκτος. 

Έχει φροντίσει να καταργήσει τους κανονισμούς και να φέρει σε δύσκολη θέση το δου σου της ΕΣΚΑΝΑ. Η δικαιολογία ότι με τον τρόπο αυτό βοηθάει νέους συναδέλφους δεν στέκεται, δεδομένου ότι σφυρίζει με διαιτητές της Α1!!!


Ο Τάσος Πηλοϊδης το πρωί πληρώνεται από τις ομάδες ως υπάλληλος τους και το βράδυ (ξανά)πληρώνεται ως διαιτητής. Το πρωί, δηλαδή, είναι ...υπηρέτης των παραγόντων και το βράδυ ...αφέντης των ομάδων!!!


Δείτε τις φωτογραφίες από τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας από τη διαιτητική δράση του Τάσου Πηλοϊδη...

Μετά τιμής

Μπάμπης Καραμανλής


Το πρωί ...υπηρέτης των παραγόντων και το βράδυ ...αφέντης των ομάδων!!! (η διπλή "ζωή" του Τάσου Πηλοϊδη...) Reviewed by THE REFEREES on 9:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.