Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ιστορία της εταιρείας με τα "ντιζαϊνάτα" κοστούμια και τα παντελόνια των διαιτητών!!!


Ήταν ξεκάθαρο ότι η διαιτησία θα όδευε... στην τελειοποίηση και του αισθητικού κομματιού. Και ο Γιάννης Τσίτουρας συνέβαλε προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, με τα διαιτητικά παντελόνια που παράγει και προμηθεύει στους ρέφερις. 


Η ΟΔΚΕ πρόσφατα, ολοκληρώνοντας τη νέα χορηγία, αποφάσισε να δώσει δίχως οικονομική επιβάρυνση νέα παντελόνια, αναλαμβάνοντας το βαρύ κόστος. Η εταιρεία του Γιάννη Τσίτουρα ανέλαβε να τα δημιουργήσει και το αποτέλεσμα ήταν άρτιο. 


Η ιστορία του καταστήματος του Γιάννη Τσίτουρα ξεκίνησε το 1999, με ανδρικό ντύσιμο, πατρόν, σακάκια, γιλέκα, κοστούμια, πουκάμισα, υφάσματα. Ο Γιάννης, όμως, είχε ξεκινήσει από το 1975 να εργάζεται σε κλωστοϋφαντουργείο στον Πειραιά, όπου και μυείται στα μυστικά του υφάσματος. 

Το 1983 ο Γιάννης, ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Τσίτουρας δημιουργούν το δικό τους κλωστοϋφαντουργείο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και το 1999 ο Γιάννης Τσίτουρας δημιουργεί στο Παγκράτι κατάστημα ενδυμάτων. 


Όλα γίνονται με κέφι και γούστο και φυσικά με σωστές συνεργασίες! Εκτός του χώρου της διαιτησίας προμηθεύει μεταξύ άλλων κοστούμια και στην προεδρική...

Η ιστορία της εταιρείας με τα "ντιζαϊνάτα" κοστούμια και τα παντελόνια των διαιτητών!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.