Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι διεθνείς καθηγητές διαιτησίας θα αξιολογήσουν τους ρεφς!!! (ο Έλληνας που επιλέχθηκε στην επιτροπή...)

Όλο για την "επόμενη μέρα" της ΕΟΚ ομιλούμε, αλλά όχι για την επόμενη μέρα της διαιτησίας. Που όπως φαίνεται είναι ξεκάθαρη...
η δυναμική παρουσία του μέλους της ΚΕΔ, Γιώργου Τανατζή.  


Ο Γιώργος Τανατζής στην "επιτροπή των σοφών"


Επιλέχθηκε στην επιτροπή των "σοφών", μαζί με τους Johnny Jacobs (Βέλγιο), Rustu Nuran (Τουρκία), Miodrag Licina (Σερβία), Andrej Jelen (Σλοβενία) και Fernado Garzon  (Ισπανία), από τον Davorin Nakic ως "video observer" για τα παιχνίδια του basketball  Champions League. 

Τι σημαίνει αυτό;


Ότι ο Γιώργος Τανατζής τυγχάνει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης της ΦΙΜΠΑ και προσωπικά του υπεύθυνου διαιτησίας, Davorin Nakic, ο οποίος του ανέθεσε μαζί με τους συναδέλφους του, να παρακολουθήσει αγώνες από τη χρονιά που πέρασε και να κάνει  αναφορά με τις σωστές και τις λανθασμένες αποφάσεις του κάθε διαιτητή της διοργάνωσης.

Ύψιστη τιμή για την ελληνική διαιτησία

Σίγουρα, αποτελεί ύψιστη τιμή τη στιγμή για την ελληνική διαιτησία, όπως άλλωστε η παρουσία του Ανδρέα Παπαδόπουλου στην Ολυμπιάδα έστω κι αν γίνει του χρόνου, τη στιγμή που μας λένε ότι οι Έλληνες διαιτητές δέχονται πυρά από την Ευρώπη!!!

Παρατηρεί τους διαιτητές

Ο κάθε ένας από τους  υπεύθυνους διαιτησίας, λοιπόν, θα αναλάβει ένα γκρουπ 12-13 διαιτητών, με τους οποίους θα πραγματοποιηθεί ένα Skype meeting, στο οποίο θα τους αναλυθούν οι παρατηρήσεις που θα έχουν καταγραφεί. 


Μείωση των λανθασμένων αποφάσεων

Αυτό το εγχείρημα θα γίνει με στόχο να βελτιωθούν οι διεθνείς διαιτητές και ως  αποτέλεσμα να μειωθούν οι λανθασμένες αποφάσεις στο μέλλον.


Ο Γιώργος Τανατζής, όπως φαίνεται, θα συμπεριλαμβάνεται στην "επόμενη μέρα" της διαιτησίας...

Ποιοι διεθνείς καθηγητές διαιτησίας θα αξιολογήσουν τους ρεφς!!! (ο Έλληνας που επιλέχθηκε στην επιτροπή...) Reviewed by THE REFEREES on 10:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.