Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων για τις εκλογές στην ΕΟΚ!!! (δεν ισχύει το καταστατικό...)

Οι Γκρίζοι Λύκοι για μια ακόμα φορά ρίχνουν φως σε άγνωστες πτυχές των εκλογών και διαφωτίζουν ακόμα και τους...
υποψήφιους αλλά και υπαλλήλους της ΕΟΚ, οι οποίοι είναι αδαείς. 


Όταν γράψαμε ότι οι εκλογές της ΕΟΚ, όπως και των άλλων ομοσπονδιών είναι στον "αέρα", έτρεξαν οι αδαείς (τρομάρα τους...) να κάνουν τους έξυπνους και τους γνώστες και να μας πουν ότι υπάρχει καταστατικό, σύμφωνα με το οποίο υποχρεωτικά θα γίνουν τον Φθινόπωρο!!!


Φευ...


Πρώτοι οι Γκρίζοι Λύκοι, γνωρίζοντας τους κανονισμούς αλλά και την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων, έγραψαν Αποκλειστικό: Πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΟΚ!!! (και της ΟΔΚΕ επίσης...) Πριν από ακριβώς μια εβδομάδα...

Αμέσως μετά επανήλθαν και έγραψαν νέο κείμενο, σύμφωνα με το οποίο Νομοθετική ρύθμιση ετοιμάζει ο Αυγενάκης για τις εκλογές στις ομοσπονδίες!!! (πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων...) 


Για μια ακόμα φορά δικαιωνόμαστε αφού ο Λευτέρης Αυγενάκης ανάρτησε σχετικό tweet, και ανέφερε ότι χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση, υπονοώντας ότι στο καταστατικό προβλέπεται ότι πρέπει να γίνουν την Ολυμπιακή χρονιά!!! Ό,τι ακριβώς είπαμε και γράψαμε.


Δείτε και το χθεσινοβραδινό tweet του Αυγενάκη για τους άπιστους Θωμάδες, ώστε να κοπούν τα γέλια ορισμένων...


Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων για τις εκλογές στην ΕΟΚ!!! (δεν ισχύει το καταστατικό...) Reviewed by THE REFEREES on 10:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.