Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το αυριανό κρίσιμο ΔΣ της ΟΔΚΕ!!! (τα θέματα που θα συζητηθούν...)


Η καραντίνα ολοκληρώθηκε και πλέον, άπαντες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους για να διατρανώσουν τους μύχιους πόθους της πλειονότητας του ελληνικού λαού για ελευθερία…

Πάλης ξεκίνημα για την ΟΔΚΕ

Το εξαίσιο και ελπιδοφόρο «πάλης ξεκίνημα» είναι στα χείλη όλων μας, με τη διοίκηση της ΟΔΚΕ να πρωτοστατεί. Η …πάλη ξεκινάει από αύριο Τετάρτη το απογευματάκι, όπου θα συζητηθούν θέματα σοβαρά και άνευ αντιρρήσεως κεφαλαιώδη δι’ ολόκληρον αναξιοπαθούντα διαιτητικόν κόσμον και διά την διαιτητική οικονομίαν γενικώτερον.

Συγκεντρώνονται τα διαιτητικά θέματα

Αρχής γενομένης, που λένε και οι σπουδαγμένοι, με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι διαιτητές όλης της χώρας. Η ΟΔΚΕ θα ζητήσει από τους συνδέσμους να ενημερωθεί για τυχόν προβλήματα τόσο των φορέων όσο και των ατόμων ξεχωριστά, τα οποία και θα συγκεντρωθούν και ταξινομηθούν για να αποσταλούν στην ΓΓΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Βοήθεια στο διαιτητικό κίνημα

Όταν ο Κρητικός μιλάει για βοήθεια των ερασιτεχνικών σωματείων λόγω κορονοϊού συμπεριλαμβάνει και τους υπόλοιπους φορείς, όπως τους διαιτητές και τους κριτές. Άρα, το πρώτο και σοβαρό θέμα είναι οι επιπτώσεις του Covid 19 για τα μέλη του διαιτητικού κινήματος.

Τα σεμινάρια

Από εκεί και πέρα, έχουμε κι άλλα θέματα στην ατζέντα όπως το επιμορφωτικό σεμινάριο, που εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί στην Θεσσαλονίκη όπως και το προστάζ που ίσως να γίνει στην ίδια τοποθεσία. Μπορεί όμως, να γίνει και σε 3-4 περιοχές, ώστε να διευκολυνθούν οι ρέφερις.

Το αυριανό κρίσιμο ΔΣ της ΟΔΚΕ!!! (τα θέματα που θα συζητηθούν...) Reviewed by THE REFEREES on 9:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.