Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η παρουσία - έκπληξη στο σεμινάριο διαιτητών της Αθήνας!!! (γιατί δεν ανακοινώθηκε από τον ΣΕΔΚΑ...)

Μια ευχάριστη έκπληξη παρατηρήσαμε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διεξήχθη την περασμένη...
Πέμπτη. Εκτός του Χατζηχρήστου, το "παρών" έδωσε και το μέλος της ΚΕΔ, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος!!!

Επτασφράγιστο το μυστικό για Μητσόπουλο!

Ο Γιαννιώτης πήρε το λόγο και μίλησε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, ύστερα από πρόσκληση του δου σου αλλά και της εκπαιδευτικής ομάδας. 


Η παρουσία του, ωστόσο, κρατιόταν ως ...επτασφράγιστο μυστικό, καθ' ότι δεν διαφημίστηκε όπως συνέβη στις περιπτώσεις των Γεωργιάδη, Χατζηχρήστου. 

Ή όπως στην περίπτωση του Γιώργου Τανατζή την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά του Κώστα Κορομηλά, ο οποίος ναι μεν διαφημίστηκε από τα μέλη του ΣΕΔΚΑ αλλά ουδέποτε παρευρέθηκε στο διαδικτυακό μάθημα. 


Άγνοια δήλωνε το ΔΣ του ΣΕΔΚΑ

Το παράδοξο είναι ότι όταν μέλη του ΣΕΔΚΑ ρώτησαν για τη μη ενημέρωση της παρουσίας ενός μέλους της ΚΕΔ, καθώς ήθελαν να τον παρακολουθήσουν, δήλωναν άγνοια!!! "Ήταν έκτακτη η συμμετοχή του Γιαννιώτη και δεν είχε προσυμφωνηθεί", φέρεται να είπαν μέλη του ΣΕΔΚΑ. 

Η ουσία είναι ότι το μέλος της ΚΕΔ μίλησε σε λίγους, σχετικά, διαιτητές, αν και θα μπορούσε το διαιτητικό κοινό να ήταν πολυπληθές... 

Η παρουσία - έκπληξη στο σεμινάριο διαιτητών της Αθήνας!!! (γιατί δεν ανακοινώθηκε από τον ΣΕΔΚΑ...) Reviewed by THE REFEREES on 7:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.