Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με τον Αυγενάκη!!! (ερασιτέχνες... και άσχετοι εμφανίζονται οι λοιμωξιολόγοι)

 


Θερμό ήταν το επεισόδιο μεταξύ του μπασκετικού υφυπουργού πολιτικής προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και του Λευτέρη Αυγενάκη...

σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Παρόν”, το οποίο κάνει λόγο για κόντρα μεταξύ των δύο υφυπουργών. 


Όπως γράφτηκε, η διαμάχη ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου όταν ο Αυγενάκης ζήτησε να ανοίξει ο αθλητισμός. Το αίτημα απορρίφθηκε, με συνέπεια το κλίμα να διαταραχθεί μεταξύ τους. Λέγεται ότι ο Αυγενάκης πιέστηκε υπερβολικά για να ανοίξουν τα πρωταθλήματα τόσο από παράγοντες όσο και αθλητές.


Μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε την περασμένη Παρασκευή ο Αυγενάκης με την επιτροπή λοιμωξιολόγων δόθηκε διαρροή στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι οι λοιμωξιολόγοι μπέρδεψαν τα δείγματα, κάτι που τους ξεσήκωσε μια και εμφανίζονται ως "ερασιτέχνες και άσχετοι"!!! Οι τελευταίοι μετέφεραν την οργή τους στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και στον Χαρδαλιά, ο οποίος φέρεται να είχε μια ιδιαίτερα θερμή συνομιλία την Παρασκευή με τον Αυγενάκη, ενώ το θέμα έφτασε στον πρωθυπουργό.


Δείτε το δημοσίευμα:

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με τον Αυγενάκη!!! (ερασιτέχνες... και άσχετοι εμφανίζονται οι λοιμωξιολόγοι) Reviewed by THE REFEREES on 11:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.