Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πως απόκτησε ένα ακόμα "βαρύ όπλο" στη βόρεια Ελλάδα ο Άγγελος Παπανικολάου!!!

 


Ο Άγγελος Παπανικολάου, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, απέκτησε ένα ακόμα σημαντικό "όπλο" στη βόρεια Ελλάδα...
και ακούει στο όνομα 
Κωνσταντίνος Τσάκος.

Δικηγόρος στο επάγγελμα και μάλιστα από τους πιο γνωστούς στη βόρεια Ελλάδα και ένας "εργάτης" του μπάσκετ. Ένας λαμπρός επιστήμονας, που έχει στο DNA του το μπάσκετ. Ο πατέρας του Δημήτριος Τσάκος, μάχιμος δικηγόρος Θεσσαλονίκης επί 51 συναπτά έτη και αναγνωρισμένα κορυφαίος ποινικολόγος σε πανελλήνιο επίπεδο, κατάγεται από την ορεινή Ναυπακτία.


Από τον Νοέμβριο του έτους 2019 κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Καυτανζογλείου Σταδίου, διετέλεσε επί μια τετραετία (2013-2017) μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης (Σ.Β.Κ.Θ.) και από το έτος 2016 είναι μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΚΑ.Σ.Θ.). Έχει υπάρξει αθλητής του μπάσκετ επί 36 έτη, με συμμετοχή σε πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΑΕΤΟΣ, ΑΡΙΩΝ κ.α.) και πλήθος διακρίσεων σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Επίσης έχει υπηρετήσει το άθλημα από τη θέση του προπονητή, εφόρου και manager διαφόρων ομάδων. Έχει αναλάβει ως δικηγόρος πολλές υποθέσεις αθλητικού δικαίου, εκπροσωπώντας άλλοτε αθλητές και άλλοτε επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.



Είναι γεγονός ότι αρκετοί ένιωσαν έκπληξη με την απόφαση του Κωνσταντίνου Τσάκου, αλλά η αλήθεια είναι ότι η υποστήριξη ήρθε ύστερα από πολλές ώρες συζήτησης αλλά κυρίως ταύτισης απόψεων. Γι' αυτό και έκανε ταξίδι - αστραπή στο Κιλκίς, προκειμένου να συζητήσει για το ενδεχόμενο καθόδου στις εκλογές με τους ανθρώπους του Αλέξανδρου Αξιούπουλης, οι οποίοι δεν είχαν αντίρρηση. Η οριστική απόφαση είχε ληφθεί...

Στη βόρεια Ελλάδα οι Παπανικολάου και Λιόλιος έχουν ιδιαίτερα δυναμική παρουσία και θεωρείται βέβαιο ότι θα συγκεντρώσουν την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων. Το ίδιο βεβαίως θα συμβεί και στην Πελοπόννησο, ενώ οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι προηγούνται σταθερά και στην Αττική...


Να τι είπε ο Κωνσταντίνος Τσάκος:



«Μετά την πολύ τιμητική πρόταση του Άγγελου Παπανικολάου αποφάσισα να λάβω μέρος στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΟΚ. Ευχαριστώ πολύ το σωματείο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης και τον πρόεδρό του Κύρο Καλαβάζη που με πρότειναν την υποψηφιότητά μου. Με τον Άγγελο έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το ελληνικό μπάσκετ και θεωρώ ότι οι απόψεις μας συγκλίνουν απόλυτα.


Με σεβασμό στην υφιστάμενη κατάσταση και στις τεράστιες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει το άθλημα μας και με πολλές νέες ιδέες για μια επανεκκίνηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων και ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων, έχουμε το όραμα και τη διάθεση να υπηρετήσουμε την Ελληνική Καλαθοσφαίριση.



Η άσχημη χρονική συγκυρία της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία έχει καθηλώσει απόλυτα μεταξύ άλλων και το μπάσκετ, ίσως αποτελεί χρυσή ευκαιρία για να διορθωθούν όσα χρειάζονται. Με καλή διάθεση και ανοιχτά μυαλά, μετά τις αρχαιρεσίες και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πρέπει όλοι από κοινού να εργασθούν προς αυτή την κατεύθυνση.


Ευτυχώς η ποιότητα και η αξία των τριών υποψηφίων προέδρων, αλλά και της πλειονότητας των υποψηφίων μελών του ΔΣ, αποτελεί εχέγγυο ότι θα συμβεί αυτό. Πρέπει όμως να μην ξεχνάμε ότι το κύτταρο του μπάσκετ είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και ιδιαίτερα οι μικρές ηλικίες. Αν αυτός λειτουργεί ορθά, τότε θα αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και οι επιτυχίες σε ομαδικό και εθνικό επίπεδο θα έρθουν με τον σωστό τρόπο. Είναι σπουδαίο ότι η χώρα μας βρίσκεται στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Το γεγονός αυτό δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και άρα μεγάλες υποχρεώσεις στην ΕΟΚ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Πως απόκτησε ένα ακόμα "βαρύ όπλο" στη βόρεια Ελλάδα ο Άγγελος Παπανικολάου!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.