Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συμφωνείται με τον ευτελισμό όλων των δημοκρατικών διαδικασιών στις εκλογές της ΕΟΚ; (ας μας απαντήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι...)


Με τίτλο: «Προς υποψήφιους: Αποκλεισμός ομάδων;», ο... Ηρακλής Καβάλας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, που απευθύνεται στους υποψήφιους για τις εκλογές της ΕΟΚ:


«Συμφωνείται με τις παρεμβάσεις στις εκλογικές διαδικασίες; Αγαπητέ υποψήφιε (το σύνθημά σου είναι) ''γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το μπάσκετ στην επόμενη μέρα. γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ελπίζουμε σε αυριανές επιτυχίες. (πως χωρίς όλα τα σωματεία;).


Ετεροι υποψήφιοι για την προεδρία αλλά και για το ΔΣ της ΕΟΚ, είμαστε ένα από τα '' μικρά'' σωματεία που ακούγονται μόνο όταν ένας παίκτης μας (π.χ. Σχορτσιανίτης) παίρνει μεταγραφή σε μία ''μεγάλη'' ομάδα και όμως από πίσω γίνεται μία τεράστια δουλειά από 2-3 παράγοντες που έχουν ένα όραμα για το μπάσκετ.


Aυτοί ''τρελοί'' με επιμονή -υπομονή - με χαμένο προσωπικό χρόνο που κρατούν το ερασιτεχνικό μπασκετ και όμως η ομάδα δεν θα ψηφίσει! Κύριοι, συμφωνείται με τον αποκλεισμό 400 και σωματείων (επειδή εν μέσω πανδημίας δεν μπόρεσαν για διαφόρους λόγους, ενώ έχουν την αθλητική και αγωνιστική αναγνώριση να συμπληρώσουν όλο το χαρτομάνι), από την μέγιστη δημοκρατική συμμετοχής μας στις εκλογές του ανωτέρου οργάνου μας ,της ομοσπονδίας;


Φυσικά και γνωρίζετε την δαιδαλώδη διαδικασία συγκέντρωσης των δικαιολογητικών για την συμπλήρωση των φακέλων των σωματείων , τις γραφειοκρατικές δυσκολίες και την έλλειψη οικονομικών πόρων ώστε τα σωματεία να καλύψουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες που οδήγησαν εκατοντάδες σωματεία στην στέρηση του δικαιώματος ψήφου!

 

Συμφωνείται με την τροπολογία που ρυθμίζει τα θέματα των αρχαιρεσιών μας; Οταν το καταστατικό της ομοσπονδίας μας τα ρυθμίζει ξεκάθαρα! Συμφωνείται ενώ έχει προκηρυχθεί η Γενική Συνέλευση να έρχεται και άλλη τροπολογία (έχουμε χάσει τον λογαριασμό) που καταργεί την νομική επιστήμη και τα συνταγματικά δικαιώματα (ανακοίνωση ΚΙΝΑΛ) η παραβιάζει τα καταστατικά των αθλητικών σωματείων(ΣΥΡΙΖΑ);


Κύριοι συμφωνείται από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σύλλογοι ιστορικοί, σύλλογοι σε χωριά που η μόνη διέξοδος της νεολαίας είναι ο αθλητισμός να διαλυθούν; Συμφωνείται με τον ευτελισμό όλων των δημοκρατικών διαδικασιών; Συμφωνείται ο υπουργός Αυγενάκης να προβλέπει μετάθεση ημερομηνίας εκλογών; Γιατί δεν παίρνετε θέση;


Εάν δεν κάνουμε λάθος μόνο ο υποψήφιος Αγγελος Παπανικολάου έδωσε απαντήσεις για όλες αυτές τις αντιδημοκρατικές τροπολογίες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τέλος, όπως λέει και η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, μένει να βγάλει μία ακόμη υπουργική απόφαση και να μας αναφέρει ποιους υποψηφίους να ψηφίσουμε!


Αλλά επειδή γνωρίζουμε τα δημοκρατικά σας πιστεύω και την αγάπη σας για το μπασκετ θέλουμε να αποτρέψετε αυτό και να μη ξεκινήσει η θητεία σας με διχασμό!»


Συμφωνείται με τον ευτελισμό όλων των δημοκρατικών διαδικασιών στις εκλογές της ΕΟΚ; (ας μας απαντήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι...) Reviewed by THE REFEREES on 9:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.