Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι μεγάλες αλήθειες του Νίκου Ζεϊμπέκη: "Μπορεί ο πρόεδρος να είναι αυτός που θες, αλλά όχι οι σύμβουλοι..."

 


Ο Νίκος Ζεϊμπέκης είναι από τους λίγους που γνωρίζει άριστα τι εστί εκλογές. Πολύ περισσότερο...

προβλέπει τι μπορεί και να γίνει την επόμενη μέρα των εκλογών της ΕΟΚ. 

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στην Θεσσαλονίκη, παρ' ότι εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με άλλη παράταξη, εν τούτοις, ο δήμαρχος τον επέλεξε για το εν λόγω αξίωμα. Ο Νίκος Ζεϊμπέκης λοιπόν, είπε μεγάλες αλήθειες στο drt915.gr όπως:




  • Θα έχουμε περίπου 60 άτομα που θα θέσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ. Ολοι σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, με αλφαβητική σειρά και από τις τρεις παρατάξεις θα παλέψουν για τον «σταυρό» με το κάθε σωματείο να έχει δικαίωμα για 12 ψήφους.


  • Η διαδικασία είναι λίγο δύσκολη γιατί μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος αυτός που θες, αλλά το ΔΣ να είναι από άλλες παρατάξεις και να υπάρχει πρόβλημα στη διοίκηση, όπως το έχουμε δει και σε πολλούς Δήμους.


  • Μαγικά δεν γίνονται όταν 40 χρόνια είναι άλλοι στο τιμόνι. Από την εμπειρία μου και στο Δήμο βλέπω ότι μετά τα δύο χρόνια μπορείς να δημιουργήσεις. Μέχρι τότε, διορθώνεις.


  • Επειδή γνωρίζω καλά από εκλογές, αν δεν μετρήσουμε τα κουκιά, αν δεν ανοίξει η κάλπη δεν μπαίνω σε χαρακτηρισμούς. Υπάρχει καλό κλίμα, το εισπράττουμε, και ελπίζω να γίνει πράξη και με την εκλογή του Προέδρου και τη δική μας για να μπορέσουμε να τον υποστηρίξουμε. 

Οι μεγάλες αλήθειες του Νίκου Ζεϊμπέκη: "Μπορεί ο πρόεδρος να είναι αυτός που θες, αλλά όχι οι σύμβουλοι..." Reviewed by THE REFEREES on 4:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.