Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παθιασμένος με τη διαιτησία ο Παναγιώτης Φασούλας!!! (η νέα δήλωση που έκανε...)


Είναι γεγονός ότι τόσο ο Βαγγέλης Λιόλιος όσο και ο Άγγελος Παπανικολάου δεν έχουν αναγάγει σε πρώτο κεφάλαιο της μπασκετικής ζωής τη διαιτησία... 

Πέρα από τις σκέψεις και το όραμα που έχουν για τη νέα μέρα, οι δύο υποψήφιοι δίνουν έμφαση στην ανάπτυξη του Ελληνικού μπάσκετ, στην οικονομική ενίσχυση των σωματείων και την αναμόρφωση του πλαισίου. 


Αντίθετα, ο Παναγιώτης Φασούλας περισσότερο μιλάει για τη διαιτησία και λιγότερο για τα υπόλοιπα. Περισσότερο "βραχνά" έχει να δει τους Έλληνες διαιτητές στους τελικούς των Ολυμπιακών και Παγκοσμίων πρωταθλημάτων, ενώ μιλάει για "ανεξάρτητη διαιτησία". Μόνο που "ανεξάρτητη διαιτησία" και ΕΣΑΚΕ δεν συμβαδίζουν... Σε μια ακόμα συνέντευξη που παραχώρησε στα Νέα μιλάει για τη διαιτησία ξεκαθαρίζοντας:


Μπορούμε να βοηθήσουμε στο να υπάρξει αυτοκάθαρση στη διαιτησία. Να παίζουν οι ρέφερι πάνω απ' όλα για τον εαυτό τους, να ξέρουν ότι θα κρίνονται σωστά και να έχουμε μια διαιτησία ανεξάρτητη ώστε να δούμε ξανά έλληνες διαιτητές να παίζουν σε τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων.

Παθιασμένος με τη διαιτησία ο Παναγιώτης Φασούλας!!! (η νέα δήλωση που έκανε...) Reviewed by THE REFEREES on 9:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.