Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα "απόνερα" της συνέντευξης του Μπάμπη Μαρκάκη!!! (οι αντιδράσεις που προκάλεσε...)

 


Αρκετές και ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις της σημερινής συνέντευξης του κ. Μπάμπη Μαρκάκη στο sport24.gr...

 ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ. Οι
περισσότερες αρνητικές, με διάφορα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Στην συνέντευξη που παραχώρησε σχολιάστηκαν μεταξύ άλλων η ενότητα την επομένη μέρα και ανέφερε.


 Θα έλεγα ότι σε σχέση με άλλα αθλήματα, υπάρχει ένα σωστό επίπεδο στο μπάσκετ. Κόντρες θα υπάρχουν, άνθρωποι που έχουν μάθει να υπονομεύουν και να ζουν σαν παράσιτα πάντα θα υπάρχουν, αλλά προς το παρόν δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά το επίπεδο. Ελπίζω αυτό να κρατήσει ως το τέλος και να δείξουμε ότι τουλάχιστον δεν θα ξεκατινιαστούμε. Οι κατινιές ποτέ δεν είχαν θέση στο μπάσκετ, θεωρώ πως όποιος προσπαθήσει να μπει σε αυτή τη διαδικασία θα το πληρώσει ακριβά την ώρα των εκλογών.


Επίσης στην ερώτηση που πολλοί έχουν απορία στον αν αποτελούν μέρος της σημερινής κατάστασης που έχει επέλθει το μπάσκετ σήμερα ο ίδιος και μερικοί ακόμα υποψήφιοι απάντησε.


 Η υπάρχουσα κατάσταση έκανε πολλά καλά, δεν τα έκανε όλα καλά. Και από την ομάδα του Παναγιώτη Φασούλα κανείς δεν βρισκόταν σε εκτελεστική θέση. Εμείς εισηγούμασταν, αλλά δεν αποφασίζαμε. Προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε να κάνουμε σωστές προτάσεις, αλλά δεν ήμασταν υπεύθυνοι για όλα. Ας πάρουμε λοιπόν το μικρό μερίδιο που μας αναλογεί από το παρελθόν και ας κριθούμε στο μέλλον, με πολύ μεγαλύτερο μερίδιο και στην επιτυχία και στην αποτυχία. Από εδώ και στο εξής η Ομοσπονδία θα αλλάξει τρόπο διοίκησης, δεν θα αποφασίζει μόνο ένας, ώστε να τρέξει και να καλύψει το χαμένο έδαφος από τη στασιμότητα των τελευταίων ετών. Γι αυτό και θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι εξίσου σημαντική με την ψηφοφορία για τον πρόεδρο, είναι και η ψηφοφορία για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που στο μέλλον δεν θα έχουν μόνο εκτελεστικό ρόλο, όπως γινόταν ως τώρα.


Αυτήν η απάντηση μάλλον πυροδότησε την αντίδραση του κ. Μπάμπη Καραμανλή (δείτε εδώ) ο οποίος με επίσημη τοποθέτηση στο σάιτ grizoilikoi.blogspot.com, έκανε ευθεία ”επίθεση” σε ορισμένα πρόσωπα, αιτιολογώντας τις απόψεις του.


Πηγή: maksports.gr
Τα "απόνερα" της συνέντευξης του Μπάμπη Μαρκάκη!!! (οι αντιδράσεις που προκάλεσε...) Reviewed by THE REFEREES on 10:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.