Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συμβούλια σύνθεσης και συναίνεσης προωθεί ο Αυγενάκης στις ομοσπονδίες!!! (θα ανοίξει το μητρώο;)


 Διοικητικά συμβούλια σύνθεσης και συναίνεσης ετοιμάζει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης...

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που διαβάσαμε, στόχος του είναι να υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία στα συμβούλια και να μην κάνει κουμάντο μόνο ο πρόεδρος που θα εκλεγεί... Είπε δηλαδή:



Το μεγάλο στοίχημα θα είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ΣΥΝΘΕΣΗΣ από όσους κατεβαίνουν στις εκλογές, καθώς όλοι τους -θεωρητικά- ενδιαφέρονται για το καλό του αθλητισμού. Π.χ., οι αντίπαλοι πρόεδροι, που λόγω εκλογικού συστήματος θα συμμετάσχουν την επόμενη ημέρας το ίδιο ΔΣ, ας συμφωνήσουν από τώρα ότι θα συνεργαστούν αγαστά μετά τις εκλογές. Ας πούμε, εκείνος που δεν θα εκλεγεί πρόεδρος, ας γίνει αντιπρόεδρος.


 Για το μητρώο συλλόγων είπε ότι περίπου 2.000 σύλλογοι θα μπουν αμέσως μετά τις εκλογές...


Ξεπέρασαν τις 4.000 τα νόμιμα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, που είναι πλέον και η εκλογική βάση για τις αρχαιρεσίες όλων των Ομοσπονδιών. Περίπου 2.000 επιπλέον είναι στον προθάλαμο για να εγγραφούν, συνεπώς σε μερικούς μήνες θα φτάσουμε στις 6.000 τακτοποιημένα, νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα.


Συμβούλια σύνθεσης και συναίνεσης προωθεί ο Αυγενάκης στις ομοσπονδίες!!! (θα ανοίξει το μητρώο;) Reviewed by THE REFEREES on 9:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.