Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε αναστολή της δήλωσης ενέργειας προέβη διαιτητικός σύνδεσμος για μέλος του!!! (για ποιο λόγο συνέβη...)

 


Το Σάββατο 13/3/2021 σε έκτακτη διαδικτυακή συνεδρίαση, το Δ.Σ του συνδέσμου...
 κριτών Αττικής εξέτασε σε βάθος την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά  από λάθος  χειρισμούς του κριτή διεθνών αγώνων Βασίλειου Βεμβέτσου  στο πρωτάθλημα του Basketball Champions League. Να τι ανέφεραν στο δελτίο Τύπου:


Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, ότι η παρουσία των μελών μας σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτου κατηγορίας, θα πρέπει να αναδεικνύει την υπευθυνότητα, τον σεβασμό στο ρόλο και το έργο μας, τις γνώσεις μας στους κανονισμούς και παράλληλα να εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμμετέχοντες.

Δυστυχώς, παρά την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλαν, τα λάθη του κριτή και γενικά η διαχείριση της θέσης του, σε συνδυασμό με τα καθήκοντα του χρονομέτρη που είχε στον  αγώνα, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα.

Ενδεικτικά:


Σε αίτημα τάιμ-άουτ, αφού έκλεισε τον χρόνο σωστά, στη συνέχεια όταν διαπίστωσε  ότι οι διαιτητές δεν άκουσαν το ηχητικό σήμα,  άνοιξε εκ νέου τον χρόνο με αποτέλεσμα, να μπει καλάθι και βέβαια στη συνέχεια να έχουμε ακύρωση και επιστροφή του χρόνου.

 

 Στην ερώτηση του κομισάριου δε, ήταν κατηγορηματικός πως ο χρόνος που αρχικά  σταμάτησε το χρονόμετρο του αγώνα για το τάιμ-άουτ, ήταν  7.59 και όχι 8.01 (που ήταν ο σωστός χρόνος), κάτι που αναφέρθηκε μεταξύ των κριτών, πριν δοθεί η τελική λανθασμένη απάντηση στον κομισάριο από τον χρονομέτρη.


Το Δ.Σ. για το παραπάνω θέμα αποφάσισε ομόφωνα, την αναστολή της δήλωσης ενέργειας  του κριτή διεθνών αγώνων  Βασίλειου Βεμβέτσου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 και την επανεξέταση του θέματος και την εν γένει αγωνιστική παρουσία του, από την ολομέλεια της επιτροπής αξιολόγησης  του Συνδέσμου μας.

Σε αναστολή της δήλωσης ενέργειας προέβη διαιτητικός σύνδεσμος για μέλος του!!! (για ποιο λόγο συνέβη...) Reviewed by THE REFEREES on 7:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.