Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άγγελος Παπανικολάου: "Το ranking των διαιτητών και το σώμα παρατηρητών..." (πως θα λειουργήσει η διαιτησία...)

 


Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία της ΕΟΚ και μέσα από το Eurohoops ανέλυσε το πλάνο του και… συστήθηκε στο ευρύ κοινό.


Στις 28 Μαρτίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα περάσει σε μία νέα εποχή, καθώς τότε είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της. Να τι είπε ο Άγγελος Παπανικολάου για τη διαιτησία:


Θα θέλαμε το πλάνο σας για το μόνιμο θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, την διαιτησία. Τι έχετε να προτείνετε πάνω σε αυτό το κομμάτι;


«Απορώ πως είναι δυνατό ν’ ανάγεται σε νούμερο ένα ζήτημα η διαιτησία, τη στιγμή που τα σημαντικά θέματα εστιάζονται στην ενδυνάμωση σωματείων και πρωταθλημάτων και βέβαια, στα αναπτυξιακά προγράμματα. Η συναίνεση και η ενότητα, λοιπόν, θα έχει εφαρμογή και στον τομέα διαιτησία. Με μονόλογο, συγκεντρωτισμό και άκρατο επαγγελματισμό δεν έρχονται τα αποτελέσματα.
Η ΕΟΚ θα συνεργαστεί στενά τόσο με την ΟΔΚΕ όσο και με τον ΕΣΑΚΕ.

Μαζί θα συμφωνήσουμε στον τρόπο σύνθεσης και λειτουργίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, στην οποία θα συμμετέχουν από 3 έως 5 πρώην διαιτητές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα προτείνονται από τους τρεις φορείς του αθλήματος. Παράλληλα, θα υπάρχει και σώμα παρατηρητών, που θα αποστέλλουν τις εκθέσεις τους στη λίγκα και βεβαίως, θα υπάρχει ranking για τους διαιτητές. Αυτοματοποιημένα αλλά και με σεβασμό».


Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο eurohoops
Άγγελος Παπανικολάου: "Το ranking των διαιτητών και το σώμα παρατηρητών..." (πως θα λειουργήσει η διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 4:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.