Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα μόλις 5 σωματεία του Λιόλιου που ζητούν προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ!!! (οι λόγοι που "ξεφούσκωσαν" οι... 220 ομάδες)


 Πριν από περίπου 3 μήνες ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε πει στην εκδίκαση της προσωρινής υπόθεσης στο Πρωτοδικείο Αθηνών... ότι έχει στην ...κωλότσεπη υπογραφές από 220 σωματεία που συμφωνούν μαζί του!!!


Έκτοτε, προφανώς, ξεκίνησε ο "κατήφορος", αφού από τα 220 σωματεία πέσαμε στα 50 που πρότειναν στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ να εισέλθουν υποψήφιοι σύμβουλοι του Βαγγέλη Λιόλιου. 


Με έκπληξη σήμερα διαβάσαμε ότι μόλις 5 σωματεία πρότειναν την πλευρά του Λιόλιου στην προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ!!! Από τα 220 σωματεία που ανακοινώθηκαν με τυμπανοκρουσίες φθάσαμε στα μόλις 5 και συγκεκριμένα στους:


  • ΑΟ Σείριος Παραλίας εκ Πατρών...


  • Παναχαϊκή εκ Πατρών...


  • ΑΣ Αιγέας εκ Χίου...


  • Ναυταθλητικός Όμιλος Θυμιανών εκ Χίου...


  • Εργοτέλης εκ Κρήτης...


   Τι συνέβη και "ξεφούσκωσε" ο αριθμός των σωματείων που ανοικτά υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου. Τα σενάρια είναι 2: 


  1. Δεν τον υποστηρίζουν πλέον...


  2. Δεν πρόκειται να εκτεθούν για χάρη του...


Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν είναι το φαβορί, όπως παρουσιαζόταν προ Άγγελου Παπανικολάου. Και οι ομάδες, πλέον, προσέχουν για να έχουν, αφού δεν θέλουν να εκτεθούν. 

Τα μόλις 5 σωματεία του Λιόλιου που ζητούν προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ!!! (οι λόγοι που "ξεφούσκωσαν" οι... 220 ομάδες) Reviewed by THE REFEREES on 10:26 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.