Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παράπονα προς την ΕΟΚ εκφράζονται από διαιτητές, κριτές, κομισάριους και παρατηρητές!!!

 


Τόσο οι διαιτητές και κριτές όσο και οι κομισάριοι και παρατηρητές...

έχουν εκφράσει τα παράπονά τους προς αξιωματούχους της ΕΟΚ αναφορικά για τα χρήματα που λαμβάνουν ως αποζημίωση στους αγώνες.


Το θέμα συζητήθηκε και στο επιμορφωτικό σεμινάριο όταν ένας ανώτατο μέλος της διαιτησίας τους παρότρυνε να πηγαίνουν 80-90 λεπτά πριν στο γήπεδο, έχοντας στην τσάντα τους το λάπτοπ ώστε να εξετάζουν μετά το παιχνίδι τις επίμαχες φάσεις.


Το ίδιο ανέφερε και στους παρατηρητές διαιτησίας, οι οποίοι στην Α2 λαμβάνουν μόλις 50 ευρώ. Ήτοι, το 10% όσων εισπράττουν οι συνάδελφοί τους στην Α1! Βεβαίως οι παρατηρήσεις για την Α2 ανδρών και την Α1 γυναικών πληρώνονται από εξ ολοκλήρου από τους συλλόγους...

Τα πράγματα είναι χειρότερα στους κριτές και στους κομισάριους. Είνα γεγονός ότι το θέμα εξετάζεται από τους αξιωματούχους της ελληνικής ομοσπονδίας και ότι φέρεται να έχουν τη διάθεση να αυξήσουν τα ποσά, διότι καταλαβαίνουν ότι όταν ανεβαίνουν οι υποχρεωσεις, αυξάνονται και τα έσοδα.   

Παράπονα προς την ΕΟΚ εκφράζονται από διαιτητές, κριτές, κομισάριους και παρατηρητές!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.