Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η πρόταση του υποψήφιου προέδρου της ΕΣΚΑ Δημήτρη Πέτρου που θα συζητηθεί!!! (τι θα κάνει από την Τρίτη...)

 


Ο Δημήτρης Πέτρου, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΣΚΑ, είναι ο μοναδικός... που μέχρι στιγμής προέβη σε προγραμματικές θέσεις, οι οποίοι ήδη συζητιούνται από τους παράγοντες των συλλόγων.


Σήμερα κατέθεσε μια σημαντική πρόταση στα σωματεία, με στόχο να βοηθηθούν σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία για το ελληνικό μπάσκετ. Αν εκλεγεί πρόεδρος της ΕΣΚΑ, από την Τρίτη θα πιστώσει στο λογαριασμό των σωματείων το πόσο για μεταγραφές και δελτία με συνέπεια να μην καταβληθεί τώρα ούτε ευρώ!!! Με τον τρόπο θα ελαφρύνει τα σωματεία σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο... Αναλυτικά: 


  


Είναι γεγονός ότι η πανδημία του COVID-19 επέφερε σοβαρές επιπτώσεις στον αθλητισμό και δη στο Ελληνικό Μπάσκετ. Οι ακυρώσεις αθλητικών διοργανώσεων μεγάλης ή και μικρής κλίμακας, το κλείσιμο των ακαδημιών και αυτόματα οι απώλειες εσόδων από τοπικούς χορηγούς αποτελούν σκληρό πλήγμα για την οικονομική κατάσταση των αθλητικών Συλλόγων.


Η οικονομική ασφυξία έχει επηρεάσει όλους μας και οι επιπτώσεις στο μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού φαντάζουν σοβαρότατες. Ως εκ τούτου, καταθέτω 2 προτάσεις, προκειμένου να ελαφρυνθούν τα Σωματεία και οι οποίες θεωρώ ότι πρέπει να υλοποιηθούν από την προσεχή Τρίτη το πρωί:


1.    Να μην καταβληθεί άμεσα το ποσό που θα προέρχεται από μεταγραφές, δελτία κ.α. αλλά να πιστωθεί στο λογαριασμό κάθε Σωματείου και να εξυπηρετηθεί σε μελλοντικό χρόνο…


2.    Να αξιοποιηθούν τα κονδύλια του Erasmus+ (2021-27) για τον αθλητισμό, καταθέτοντας άμεσα προτάσεις για τη στήριξη του Ελληνικού Μπάσκετ. Στόχος μας είναι οι χρηματοδοτήσεις για συμπράξεις και συνεργασίες και ευρωπαϊκά αθλητικά γεγονότα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως βέβαια και η προώθηση της διπλής σταδιοδρομίας των αθλητών. 


Ο Αθλητισμός και δη το Ελληνικό Μπάσκετ πρέπει και θα κερδίσει την πανδημία…

Η πρόταση του υποψήφιου προέδρου της ΕΣΚΑ Δημήτρη Πέτρου που θα συζητηθεί!!! (τι θα κάνει από την Τρίτη...) Reviewed by THE REFEREES on 11:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.